O-STA

GE Fanuc Embedded Systems najavlja IMPCC2 3U CompactPCI SBC in multifunkcijsko PMC kartico za prenos podatkov

Najnižja 5-vatna poraba energije na trgu:

- Nizkonapetostni 603e PowerQUICC procesor,

- omogoča razvoj majhnih in lahkih sistemov,

- na voljo v petih stopnjah robustnosti,

- več vhodov in izhodov za povečano uporabnost.

CHARLOTTESVILLE, Virginija, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 11. april 2007 - GE Fanuc Embedded Systems je z najavo IMPCC2 3U CompactPCI računalnika na matični plošči (SBC) in multifunkcijske vmesne PCI kartice (PMC) za prenos podatkov - zadnjega člana družine PowerPact 3 - dokazal svojo vodilno vlogo v razvoju rešitev za uporabo v zahtevnih pogojih. IMPCC2 je na voljo v petih različicah z zračnim ali prevodnim hlajenjem in potrebuje le pet vatov električne energije, kar je bistveno manj od konkurenčnih izdelkov.

"IMPCC2 je izjemno prilagodljiv izdelek in ponuja širok razpon možnosti, ki omogočajo razvoj celotnih 3U sistemov z minimalnim številom rež," je dejal Richard Kirk, vodja oddelka za izdelke pri podjetju GE Fanuc Embedded Systems. "Uporabljena samostojno ali v povezavi z ostalimi PowerPact 3 vezji - in v povezavi z robustnimi in kompaktnimi RT4 ohišji s štirimi režami - je idealna za uporabo v obrambnih sistemih in aeronavtični industriji kjer se pojavljajo potrebe po čim večji kompaktnosti, čim manjši teži in minimalni porabi".

IMPCC2 je opremljen z dvema vhodoma 10/100 BaseT Ethernet, dvojimi vrati USB 2.0, štirimi zmogljivimi serijskimi kanali, VGA grafiko po potrebi in z do dvema gigabajtoma negibljivega spomina (Flash spominski modul). Naprava tako lahko deluje kot samostojni ali dodatni PowerPC procesor, ki uporablja vgrajeno 266 MHz 603e jedro v svojem PowerQUICC (8270) procesorju za komunikacijo. IMPCC2 omogoča podporo širokem razponu PMC kartic podjetja GE Fanuc Embedded Systems in ostalih proizvajalcev.

Prve pošiljke IMPCC2, opremljene z programsko opremo za ustrezno delovanje in zagotovljenim testom po namestitvi, bodo na voljo v drugi četrtini 2007.

Opomba urednikom:

Specifikacije na voljo na: http://www.radstone.com/uploads/pressreleases/impcc2.pdf

Slika v visoki ločljivosti na voljo na: http://www.radstone.com/uploads/pressreleases/impcc2.jpg

O podjetju GE Fanuc Embedded Systems

GE Fanuc Embedded Systems je eden vodilnih svetovnih ponudnikov vgradnih računalniških rešitev za raznovrstne panoge in namene. S svojo celostno ponudbo, ki obsega matične plošče za procesorje Intel(R) in PowerPC(R), mrežne izdelke za obdelavo vnosov, vmesnike v letalstvu, robustne monitorje s ploskim zaslonom in celotne računalniške sisteme, lahko GE Fanuc Embedded Systems podpira celotenrazpon potreb po vgradnih računalniških sistemih. GE Fanuc Embedded Systems je del GE Fanuc, skupnega podjetja GE in FANUC LTD iz Japonske. Za več informacij obiščite www.gefanucembedded.com.

KONTAKT:

GE Fanuc Embedded Systems

Ian McMurray, +44 (0) 1327 322821

ian.mcmurray@radstone.co.uk