O-STA

Družba GE Fanuc Embedded Systems predstavlja prve nove gigabitne izdelke Ethernet iz družine vdelanih stikal Neternity(TM)/OpenWare(TM)

Izdelki RM921, RM922RC in CP921RC bodo prvi podpirali okolje za upravljanje stikal OpenWare(TM).

- Popolno upravljanje

- Faktorji oblikovanja 6U VME in 6U CompactPCI

- Preklapljanje L-2 in L-3 z usmerjanjem s hitrostjo, enakovredno žični

- Podpora za protokol L-3: OSPF, RIP in VRRP s podporo za IPv6

Poslovni uredniki

CHARLOTTESVILLE, Virginia - (BUSINESS WIRE) - 3. april 2007 - Družba GE Fanuc Embedded Systems je danes predstavila tri nove izdelke iz nedavno predstavljene družine izdelkov Neternity(TM). Novi izdelki so potrjujejo zavezanost družbe k zagotavljanju rešitev, združljivih z obstoječimi infrastrukturami in hkrati s potrebami, ki šele nastajajo.

Novi izdelki so gigabitna stikala Ethernet s popolnim upravljanjem sloja 2/3+, ki so zasnovana tako, da izpolnjujejo zahteve širokega kroga aplikacij, vključno z vojaškimi, telekomunikacijskimi in komercialnimi. Gre za: stikalo Neternity(TM) RM921 6U VME; stikalo Neternity(TM) RM922RC 6U VME, združljivo z ROHS in stikalo Neternity(TM) CP921RC PICMG 2.16 6U CompactPCI, prav tako združljivo z ROHS. Vsa tri stikala podpirajo 24 bakrenih vrat (RM921 je na voljo tudi z 12 vrati), njihova pomembna lastnost pa je tudi podpora IPv4 za starejša komunikacijska okolja ter strojna oprema IPv6 za aplikacije v prihodnosti. (Za IPv6 velja dogovor z ameriškim ministrstvom za obrambo, in sicer za vse programe od leta 2008 dalje.) Pri vseh treh ploščah je mogoče prilagodljiva prevleka.

Trije novi izdelki so prvi iz družine Neternity(TM), ki podpirajo okolje za upravljanje stikal OpenWare(TM). Okolje OpenWare(TM) je mogoče prenašati med sistemi stikal in procesorji, njegova prilagoditev je mogoča z ukazno vrstico uveljavljenega vmesnika Linux, namenjeno pa je predvsem poenostavitvi uvajanja in upravljanja izbranih stikal GE Fanuc Embedded Systems Neternity(TM). Upravljanje stikal je mogoče tudi prek oddaljenega dostopa ali z uporabo protokola za upravljanje, na primer SNMP.

"Naša linija stikal s popolnim upravljanjem, ki podpirajo IPv6, omogoča cenovno učinkovito in hitro omrežno povezljivost širokega kroga zahtevnih aplikacij," je dejal Rubin Dhillon, globalni direktor za upravljanje komunikacijskih izdelkov pri družbi GE Fanuc Embedded Systems. "Z našim znanjem in izkušnjami na področju oblikovanja, smo zasnovali stikala Ethernet Neternity, ki tudi v zahtevnih okoljih zagotavljajo izjemno učinkovitost."

Neternity(TM) RM921

Neternity(TM) RM921 je gigabitno stikalo Ethernet 6U VME s popolnim upravljanjem sloja 2/3+, s podporo za IPv6 in z 12 vrati I/O spredaj (rešitev z eno režo) ali 24 vrati I/O spredaj (rešitev z dvema režama). Zagotavlja tudi podporo za IPv4. Vrata so lahko samo iz bakra, samo iz vlaken ali iz kombinacije obeh. Dodatno so na voljo tudi vrata 100BaseFX, s čimer se omogoči podpora tako za vmesnik 100BaseFX kot za gigabitni vmesnik Ethernet na isti kartici omrežnega vmesnika, kar je dragocena lastnost za organizacije, ki prehajajo z aplikacij s 100 Mbit na aplikacije s 1000 Mbit. Na voljo je tudi različica, ki podpira industrijske temperature.

Neternity(TM) RM922RC

Neternity(TM) RM922RC je gigabitno stikalo Ethernet 6U VME, združljivo z ROHS, s podporo za IPv6, s popolnim upravljanjem sloja 2/3 in s 24 bakrenimi vrati (rešitev z eno režo) prek zadnjega I/O.

Neternity(TM) CP921RC

Neternity(TM) CP921RC je gigabitno stikalo Ethernet PICMG 2.16 6U CompactPCI, združljivo z ROHS, s popolnim upravljanjem sloja 2/3 in s 24 bakrenimi vrati. Omogoča hitre menjave in skrajšuje čas potencialnega izpada sistema. Združljivo je tudi s PICMG 2.1 in PICMG 2.9.

O družbi GE Fanuc Embedded Systems

GE Fanuc Embedded Systems je vodilni svetovni ponudnik računalniških rešitev za širok krog industrij in aplikacij. Njegova ponudba je zelo široka, obsega pa med drugim tudi računalnike z eno matično ploščo Intel(R) in PowerPC(R), senzorske omrežne izdelke za obdelavo, letalske vmesnike, robate monitorje z ravnim zaslonom in celotne računalniške sisteme. Družba GE Fanuc Embedded Systems nudi podporo za celoten obseg vdelanih izdelkov za potrebe računalniških sistemov. Družba GE Fanuc Embedded Systems je del družbe GE Fanuc Automation, ki je v skupni lasti japonskih družb GE in FANUC LTD. Dodatne informacije najdete na spletnem mestu www.gefanucembedded.com.

STIK: GE Fanuc Embedded Systems

Ian McMurray, +44 (0) 1327 322821

ian.mcmurray@radstone.co.uk