O-STA

Netezza Corporation bo izvedla prvo javno prodajo vrednostnih papirjev

FRAMINGHAM, Massachusets, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 19. julij 2007 - Podjetje Netezza Corporation (NYSE Arca: NZ) je danes sporočilo, da bo v prvi javni prodaji delnic izdalo 9.000.000 navadnih delnic po ceni 12 ameriških dolarjev za delnico. Netezza je odkupnikom primarne izdaje delnic odobrila 30-dnevni rok, v katerem lahko v primeru večjega povpraševanja vpišejo največ 1.350.000 dodatnih delnic. Netezzine navadne delnice bodo uvrščene na NYSE Arca s simbolom "NZ" in trgovanje se bo pričelo 19. julija 2007.

Prvo javno prodajo skupaj vodita banki Credit Suisse Securities (USA) LLC in Morgan Stanley & Co. Incorporated, medtem ko Needham & Company, LLC in Thomas Weisel Partners, LLC sodelujeta kot partnerja. Kopijo končnega prospekta o prvi javni prodaji delnic lahko dobite na Credit Suisse Prospectus Department na naslovu One Madison Avenue, New York, NY 10010, tel. 1-800-221-1037, ali pri oddelku za prospekte pri Morgan Stanley & Co. Incorporated na 180 Varick Street, New York, NY 10014, tel. 212-761-6775, e-pošta prospectus@morganstanley.com.

Ta izjava za javnost ne predstavlja ponudbe za prodajo ali posredovanja pri ponudbi za prodajo. Prav tako ne bo prišlo do prodaje teh delnic v državi ali teritoriju, v katerih bi bili takšna ponudba, posredovanje ali prodaja nezakoniti pred registracijo oziroma ugotovitvijo skladnosti s tam veljavno zakonodajo o vrednostnih papirjih.

O podjetju Netezza Corporation

Netezza je eden izmed vodilnih dobaviteljev aplikacij za shranjevanje podatkov. Sistem Netezza Performance Server(R) system (NPS(R)) je enota, ki vsebuje platforme za baze podatkov, server in shranjevanje, s čimer omogoča natančno iskanje po ogromnih količinah shranjenih podatkov. Rezultati iskanj in analiz, ki se pogosto imenujejo poslovna inteligenca, so uporabne informacije, s katerimi lahko organizacije izboljšajo svoje poslovanje.

KONTAKT:

Netezza Corporation

Patrick J. Scannell, Jr., 508-665-6800

Chief Financial Officer

pscannell@netezza.com