O-STA

Podjetje Netezza Corporation uspešno izvedlo prvo javno ponudbo delnic

FRAMINGHAM, zvezna država Massachusetts, ZDA--(BUSINESS WIRE)--25. julija 2007--Podjetje Netezza Corporation (NYSE Arca: NZ) je danes sporočilo, da je zaključilo prvo javno ponudbo svojih delnic. Bruto prihodki od prodaje 10,350,000 navadnih delnic, med drugim 1,350,000 delnic, ki so bile dodeljene porokom pri prodaji kot opcija za pokrivanje morebitnih presežkov, znašajo 124,2 milijona dolarjev, od česar je še potrebno plačati provizije in stroške, povezane s ponudbo.

Knjigo naročil pri prodaji sta vodili podjetji Credit Suisse Securities (USA) LLC in Morgan Stanley & Co. Incorporated, pri tem pa sta jima pomagali podjetji Needham & Company, LLC in Thomas Weisel Partners. Izvod najnovejšega prospekta za to ponudbo je moč naročiti pri Credit Suisse Prospectus Department, One Madison Avenue, New York, NY 10010 ZDA, ali pa po telefonu na +1 1-800-221-1037 in pri Morgan Stanley & Co. Incorporated, 180 Varick Street, New York, NY 10014, Attention: Prospectus Department, ali po telefonu +1 212-761-6775 oz. po elektronski pošti na addressing.services@jpmorgan.com.

To sporočilo za javnost ne predstavlja ponudbe za prodajo in ne nagovarja k nakupu delnic. Delnice se ne bodo prodajale v zveznih državah, kjer je takšna ponudba, nagovarjanje ali pa nakup nezakonito pred registracijo delnic, kot to določajo dotični državni zakoni.

O podjetju Netezza Corporation

Netezza je vodilni ponudnik opreme za t.i. podatkovna skladišča (data warehouses). Sistem Netezza Performance Server(R) (znan tudi kot NPS(R)), združuje funkcije podatkovnih baz, strežnikov in podatkovnih hramb v namensko enoto, ki omogoča podrobno analizo in iskanje po velikih količinah podatkov. Podjetja lahko izsledke analiz in iskanj prek takšnega sistema uporabijo za ukrepe za izboljšanje poslovanja.

KONTAKT:

Netezza Corporation

Patrick J. Scannell, Jr.,

508-665-6800

direktor financ

pscannell@netezza.com