O-STA

BA mreža ima že 1000 bankomatov

Nova Ljubljanska banka je danes, 16. oktobra, na bencinskem servisu Perovo v Kamniku otvorila tisoči bankomat, vključen v slovensko bankomatsko mrežo.

Nova Ljubljanska banka d.d. je svojim strankam prvi bankomat ponudila že pred 11 leti. To je bil eden od pomembnih korakov sodobnega bančništva. Stranke, ki so se odločile za uporabo bankomata, so lahko dvigale denar samostojno, brez posredovanja bančnega delavca, si prihranile odvečna pota in čas, pa tudi poslovnemu urniku bančnih poslovalnic se jim ni bilo treba prilagajati.

Danes je od tisočih bankomatov v BA mreži že 397 v lasti Nove Ljubljanske banke. Število dvigov pri teh bankomatih je v letošnjem letu preseglo milijon mesečno. S svojo priročnostjo in 24-urno dostopnostjo so bankomati med strankami zelo priljubljeni in zato sestavni del običajnega poslovanja z banko. Poleg dviga in pologa gotovine, omogočajo še hiter in preprost vpogled v stanje na računu ter plačilo položnic. NLB nenehno povečuje število bankomatov, ki so prilagojeni potrebam invalidov, posebno pozornost pa namenja tudi varnosti bankomatskega poslovanja.

Stranke Nove Ljubljanske banke in bank članic bančne skupine NLB se v vse večji meri odločajo za uporabo sodobnih načinov poslovanja, med katerimi so: telefonska banka Teledom, spletna poslovalnica Klik NLB, WAP portal NLB in elektronska banka za podjetnike Proklik NLB ter Proklik Plus.