O-STA

Novi BOSS prodajni center v Izoli

Tobačna Grosist, hčerinsko podjetje Tobačne Ljubljana je danes v Izoli, Polje 21 (Ruda center) odprla novi BOSS prodajni center.

BOSS prodajni center bo namenjen vsem pravnim osebam, predvsem pa trgovcem, gostinskim lokalom in trafikam. To je že osmi tovrstni prodajni center v Sloveniji, saj poleg omenjenega uspešno poslujejo že v Ljubljani, Kranju, Celju, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu in Novi Gorici.

Glavna značilnost BOSS prodajnih centrov je skrajno skrbno načrtovana, racionalna in logistično urejena notranjost, z namenom, da kupci hitro najdejo blago, ki ga iščejo, ter maksimalna usmerjenost h kupcem. Prav vsi prodajni centri se namreč odlikujejo po izredno prijaznem osebju, ki kupcem pri prodaji tudi svetujejo.

Prodajni asortiman je zelo širok in obsega cigarete, tobačni pribor (tobaki, papirčki za zvijanje cigaret, pipe in vžigalniki), sladki program (bonboni, čokolade, piškoti ipd.), brezalkoholne in žgane pijače, kavo, papirno galanterijo in šolske potrebščine, osnovne toaletne potrebščine, filme, kasete, baterije, steklo (kozarci) in čistila.

Kupci so v BOSS prodajnih centrih stimulirani s 3% popustom, ob plačilu z gotovino se prizna še dodatni 2% popust, ob koncu leta pa se najzvestejše kupce na podlagi celoletne lestvice nagradi še s posebnim popustom. Poleg tega so v prodajnih centrih vsak mesec organizirane posebne akcije, promocije in degustacije posameznih izdelkov.

BOSS prodajni center bo odprt bo vsak dan od 6.30 do 14.30 ure, ob torkih od 6.30 do 16.30 ure, ter ob sobotah od 7.00 do 11.00 ure.