O-STA

Tobačna Grosist odpira prvo spletno trgovino za medpodjetniško poslovanje

V teh dneh predstavlja podjetje Tobačna Grosist pomembno pridobitev, spletno trgovino za medpodjetniško poslovanje. Tobačna Grosist je eden izmed največjih slovenskih grosistov ki oskrbuje preko 10.000 podjetij, trgovin, gostinskih lokalov, bencinskih servisov in prodajnih kioskov. Prodajni asortima Tobačne Grosist obsega več kot 1.800 proizvodov; poleg cigaret, cigar, tobakov in kadilskega pribora tudi brezalkoholne in alkoholne pijače, sladkarije, papirno galanterijo, igrače, darila in podobno.

Nova spletna trgovina Tobačne Grosist pomeni sodobnejši način poslovanja in prinaša poslovnim partnerjem Tobačne Grosist številne prednosti pred klasičnim načinom poslovanja. Predvsem pomeni velik prihranek časa in s tem tudi denarja. Odslej bodo lahko poslovni partnerji Tobačne Grosist oddajali svoja naročila kadarkoli in od koderkoli. V dopoldanskem in popoldanskem času se bodo lahko tako povsem posvetili delu s svojimi kupci in strankami ter drugim pomembnim poslovnim opravkom, nabavo novih izdelkov pa prestavili na ugodnejši čas, ko bodo lahko v miru opravili obračun poslovanja in stanja zalog.

Poslovanje preko spleta lahko vnese pravo malo revolucijo v življenje uporabnikov. Posle je sedaj dejansko mogoče voditi od koderkoli – iz lokala ali trgovine, od doma, s poslovnega potovanja ali iz sončnega tihomorskega letovišča.

Internetna trgovina pa ni le še ena dodatna možnost naročanja izdelkov Tobačne Grosist. Je tudi nepogrešljivo orodje za vodenje poslovne dejavnosti. Uporabniku namreč daje ključne informacije za uspešno poslovanje: podatke o izdelkih iz prodajnega programa, vrednost in količine prejšnjih nabav, status trenutnega naročila, pogodbeni limit, stanje plačanih računov in mnoge druge pomembne finančne podatke.

Spletne strani so zasnovane in oblikovane zelo pregledno in prijazno tudi za vse tiste uporabnike, ki niso najbolj vešči dela z računalnikom. V Tobačni Grosist so za uporabnike pripravili tudi obširno informativno gradivo. Veliko pozornosti pa posvečajo varnosti spletnega poslovanja in v ta namen uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo in stroge ukrepe za zaščito podatkov.

V podjetju Tobačna Grosist so prepričani, da bodo poslovni partnerji sprejeli novosti z odprtimi rokami. Za marsikoga verjetno prvi korak ne bo enostaven, vendar v Tobačni Grosist zagotavljajo vsem vso potrebno podporo in pomoč.