O-STA

bet-at-home.com - uradni zlati sponzor svetovnega prvenstva v rokometu na Hrvaškem

bet-at-home.com - uradni zlati sponzor svetovnega prvenstva v rokometu na Hrvaškem

Linz/Basel, 5. novembra 2008 - Bet-at-home.com in Mednarodna rokometna zveza (IHF) sta podpisala sponzorski sporazum za 21. svetovno prvenstvo v rokometu, ki bo potekalo na Hrvaškem med 16. januarjem in 1. februarjem 2009. Mednarodna spletna stavnica bo tako Uradni zlati sponzor tega velikega dogodka.

Podjetje je že sodelovalo v EHF ligi prvakov v sezoni 2006/07 in je trenutno sponzor vrhunske madžarske ekipe Pick Szeged, s sodelovanjem na svetovnem prvenstvu pa potrjuje svojo zavezanost vrhunskim rokometnim dogodkom.

"Doslej smo imeli samo pozitivne izkušnje z rokometom," je dejal predstavnik spletnega podjetja Claus Retschitzegger. "Poleg tega je na naših ključnih trgih v Vzhodni Evropi ter Nemčiji in Španiji rokomet izjemno popularen. Številni televizijski prenosi, ki jih bomo lokalno dopolnili z raznimi promocijskimi aktivnostmi, zagotavljajo nadaljnjo rast naše blagovne znamke."

Poslovni direktor IHF Christoph Geissler je navdušeno dodal, da je to "prvič, da smo za partnerja uspeli pridobiti ponudnika stav. Več kot navdušeni smo, da lahko sodelujemo z eno izmed največjih stavnic in upamo, da se bo to partnerstvo nadaljevalo v prihodnosti."

O bet-at-home.com

Bet-at-home.com je podjetje s podružnicami v Nemčiji, Avstriji in na Malti. Preko podružnice v njegovi izključni lasti ima podjetje licenco za športne stave, ki jo je izdala vlada članice Evropske unije Malte. Ugledno podjetje, ki ima v več kot 70 državah 1,5 milijona registriranih uporabnikov in kotira na borzah v Frankfurtu in na Dunaju, je eden najbolj priljubljenih ponudnikov stav v Evropi. Športne stave, casino igre in poker so na voljo na www.bet-at-home.com, stave na konjske dirke pa na www.racebets.com.


Kontakt za medije

Mag. Claus Retschitzegger

Korporativno komuniciranje

bet-at-home.com AG

Tel: +43 732 9015 - 1024

Fax: +43 732 9015 - 1001

E-pošta: retschitzegger@bet-at-home.com