O-STA

Bet-at-home.com predstavlja svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju v Liberecu

Linz, 13. januarja 2009 - bet-at-home.com in Mednarodna smučarska zveza (FIS) sta sklenili sponzorsko pogodbo za 47. svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju, ki bo med 18. februarjem in 1. marcem 2009 potekalo v češkem Liberecu. Mednarodni internetni ponudnik športnih stav je s tem postal uradni pokrovitelj prvenstva, na katerem bo skupaj 20 tekem (dvanajst v smučarskih tekih, štiri v skokih in štiri za nordijsko kombinacijo).

Omenjeno podjetje iz Malte, ki tudi kotira na borzi, je trenutno partner znanih hokejskih ekip iz Nemčije, Avstrije in Češke in je bilo nedavno pokrovitelj številnih tekmovanj v smučarskih skokih za svetovni pokal, med drugim mednarodne novoletne turneje štirih skakalnic. Z omenjeno pogodbo tako bet-at-home.com nadaljuje z razvojem privrženosti zimskim športom.

"Na našo odločitev sta med drugim vplivali močna mednarodna medijska prisotnost na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju in izvrstno sodelovanje, ki smo ga imeli s češko smučarsko zvezo doslej", je dejal vodja marketinga pri bet-at-home.com Klaus Gruber. "Poleg tega se to sodelovanje dobro združuje s sponzorskimi aktivnostmi v tekmovanjih v smučarski skokih, ki jih je podjetje nepretrgoma razvijalo v zadnjih treh sezonah. Razpoznavnost znamke bet-at-home.com se bo tako znova povečala."

Kateřina Neumannová je prav tako izrazila svoje prepričanje: "Kot predsednica organizacijskega odbora v Liberecu z veseljem pozdravljam bet-at-home.com kot uradnega pokrovitelja. Kot dolgoletna vrhunska športnica se dobro zavedam emocij, ki so prisotne v športu. To je razlog več, da se lahko veselimo bližnjega svetovnega prvenstva in partnerstva s podjetjem, ki se navdušuje za šport", je izjavila olimpijska zmagovalka in dvakratna svetovna prvakinja v smučarskih tekih.

O bet-at-home.com

bet-at-home.com AG je podjetje s podružnicami v Nemčiji, Avstriji in na Malti. Preko hčerinskega podjetja, ki ga v celoti obvlada, ima podjetje licenco za igralništvo in športne stave, ki so jo izdali pristojni organi malteške vlade - države, ki je sicer članica Evropske unije. To ugledno podjetje je z 1,5 milijonom registriranih uporabnikov iz preko 70 držav in z delnicami, ki so uvrščene na frankfurtsko in dunajsko borzo, eden najbolj priljubljenih ponudnikov stav v Evropi. Športne stave, igralniške igre in poker so na voljo na www.bet-at-home.com, konjske dirke pa na www.racebets.com.


Kotakt za medije:

Mag. Claus Retschitzegger
Corporate Communications
bet-at-home.com AG
Tel: +43 732 9015 - 1024
Fax: +43 732 9015 - 1001
E-Mail: retschitzegger@bet-at-home.com