O-STA

Družba Prudential Financial, Inc. (NYSE: PRU) je danes potrdila, da je od ameriškega finančnega ministrstva prejela predhodno odobritev za sodelovanje v programu za nakup kapitala (CPP)

Izjava družbe Prudential

NEWARK, N.J.--(BUSINESS WIRE)-- Družba Prudential Financial, Inc. (NYSE: PRU) je danes potrdila, da je od ameriškega finančnega ministrstva prejela predhodno odobritev za sodelovanje v programu za nakup kapitala (CPP). Prudential, ki se je za sodelovanje v programu prijavil oktobra lani, trenutno ocenjuje vse možnosti, ki so na voljo podjetju.

Prudential Financial, Inc. (NYSE: PRU), je eno od vodilnih ponudnikov finančnih storitev, ki po podatkih z 31. marca 2009 upravlja s sredstvi v višini približno 542 milijard dolarjev, in posluje v Združenih državah, Aziji, Evropi in Latinski Ameriki. Prek svojih izkušenj na področju življenjskega zavarovanja in znanja na področju upravljanja Prudential približno 50 milijonom strank med posamezniki in institucijami pomaga pri povečevanju in zaščiti njihovega premoženja. Dobro znan simbol skale v logu podjetja priča o moči, stabilnosti, znanju in inovacijah, ki so se potrdile skozi čas. Prudentialova podjetja ponujajo paleto produktov in storitev, med drugim življenjska zavarovanja, rente, pokojninske storitve, vzajemne sklade, upravljanje naložb in nepremičninske storitve. Za več informacij obiščite http://www.news.prudential.com/.

Kontakti

Prudential Financial, Inc.
Bob DeFillippo, 973-802-4149

Vir: Prudential Financial, Inc.
Distribuira Business Wire

To sporočilo je na spletu na ogled:
http://www.businesswire.com/news/home/20090515005637/en