O-STA

bet-at-home.com je naslovni sponzor tekmovanja German Open 2009 v Hamburgu

Linz, 16.6.2009 - bet-at-home.com je glavni sponzor letošnjega tekmovanja German Open v hamburškem Rothenbaumu. V skladu s tem je mednarodni spletni ponudnik iger na srečo postal uradni naslovni sponzor, turnir pa se je preimenoval v bet-at-home.com Open.

Do sodelovanja med bet-at-home.com in družbo HSE GmbH je letos prišlo prvič, vključuje pa uradno spletno stran tekmovanja www.bet-at-home-open.com, ter obsežno spletno ponudbo. Sponzorski paket dopolnjujeta prihod številnih znanih imen ter vključitev v logo turnirja.

"Z bet-at-home.com smo pridobili mednarodno podjetje, ki se popolnoma ujema s turnirjem v hamburškem Rothenbaumu, enim od 20 največjih ATP turnirjev v okviru serije ATP World Tour 500, pravi Michael Stich, vodja turnirja, o njihovi zvezi s spletnim ponudnikom iger na srečo. "Cenim dejstvo, da bet-at-home.com s svojo zavezanostjo prispeva k ohranitvi tradicionalnega turnirja in lokacije hamburškega Rothenbauma, s tem ko daje ime tekmovanju International German Open, zato se veselim dolgotrajnega sodelovanja."

Glavni predstavnik za odnose z javnostmi pri bet-at-home.com, mag. Claus Retschitzegger, prav tako odobrava partnerstvo: "Bili smo že glavni partnerji mnogih evropskih turnirjev, in zdaj smo zelo ponosni, da smo prvič glavni sponzorji največjega ATP turnirja v Nemčiji. Nemčija je eden naših najpomembnejših trgov, to sodelovanje pa bo znatno povečalo prepoznavnost bet-at-home.com."

O bet-at-home.com:

bet-at-home.com AG je del skupine Mangas Group ter ima delnice v Nemčiji, Avstriji in na Malti. Družba ima pooblastila za spletne igre na srečo na Malti in Khanawakeju. S trenutno 1,6 milijona registriranimi uporabniki iz vseh evropskih držav, in široko ponudbo, ki vključuje športne stave, casino in poker, je bet-at-home.com eden najbolj priljubljenih spletnih ponudnikov iger na srečo v Evropi.

Kontakt:

Mag. Claus Retschitzegger

Corporate Communications

bet-at-home.com AG

Tel: +43 732 9015 - 1024

Fax: +43 732 9015 - 1001 E-Mail: retschitzegger@bet-at-home.com