O-STA

MURA s ponudbo za najzahtevnejše kupce odprla svojo štirinajsto prodajalno

Datum: 07. 07. 2008

Mura v nakupovalnem središču Citycenter v Celju odprla svojo štirinajsto prodajno mesto. - Ponudba prilagojena najzahtevnejšim kupcem, ki vedo kaj hočejo - Murina prodajna mesta omogočajo kupcem celostno in usklajeno podobo. - Ponudba kolekcije jesen zima 09/10 na vseh Murinih prodajnim mestih.

Celje, 03. julij 2009 - Mura je v nakupovalnem središču Citycenter Celje odprla svojo štirinajsto lastno prodajalno, ki je hkrati druga prodajalna v Celju. Prodajalna, ki se ponaša z modernim notranjim dizajnom in ponudba odsevata Murino "identiteto modnosti" in usmerjenosti k najzahtevnejšim kupcem. Na vseh Murinih prodajnih mestih že nova kolekcija jesen zima 09/10.

Prodajalna v nakupovalnem središču Citycenter v Celju je Murina štirinajsta lastna prodajalna v Sloveniji, s katero se je Mura še bolj približala kupcem na območju Celja. Glede na zahteve kupcev po lokaciji Murine prodajalne v nakupovalnih centrih in povečano povpraševanje po Murinih izdelkih, le-to ni bilo mogoče izpolnjevati z eno prodajalno na Gosposki 3, v centru mesta.

Na novo odprta celjska prodajalna je prilagojena željam najzahtevnejših kupcev, poslovnežev in modnih navdušencem, ki vedo kaj hočejo. Ponudba v prodajali zajema tako modo za moške, kakor za ženske iz vseh Murinih kolekcij in blagovnih podznamk; J.Carniolus, Leona, Mura in E.mura. Slednja je poslovno modo nadgradila z modno drznimi in "cassual" kreacijami, ki so odsev Murine "identitete modnosti".

V novi prodajalni, kakor tudi v vseh ostalih, ponudbo Murinih oblačil dopolnjuje ponudba različnih modnih dodatkov s katero je omogočena kupcu celostna in usklajena podoba. S tem usmerjamo pozornost k zahtevam kupcem, ki si želijo "nakup" na enem mestu. Modni notranji dizajn prodajalne, prijazno in strokovno usposobljeno prodajno osebje pa poskrbi za prijetno nakupovalno vzdušje ter spoštovanje zahtev in pričakovanj kupcev.

V mesecu juliju poteka tudi že prva izdobava nove kolekcije jesen zima 09/10 na vsa Murina prodajna mesta v Sloveniji in tujini, katere harmonijo soustvarjajo modnost, edinstvenost, inovativnost in brezčasna lepota. Njen modni utrip se čuti v dinamiki vsakega koraka, žejnega novih izzivov. Nova Murina jesensko zimska kolekcija oblačil dopušča našim očem, da tipajo in božajo.

Kontakt: Martina Maučec, tel: 02 - 513 27 06, e-mail: martina.maucec@mura.si