O-STA

MURA z "Murinim tednom na Obali" v smer neskončnosti

Zgodba o neskončnosti se nadaljuje z "Murinim tedenom na obali". - Murini strokovnjaki ponovno navdušujejo s kreativnostjo kombinacij nove Murine kolekcije jesen zima 2009/10 "simfonija urbane forme".

Murska Sobota, 26. avgust 2009 - Murina zgodba o neskončnosti se nadaljuje, rodila se je ideja "Murin teden na obali", ki se odvija med 25. in 29. avgustom 2009. Poleg prodajnih aktivnosti je "Murin teden na obali" podkrepljen še s stilskim svetovanjem Murinih strokovnjakov nove kolekcije jesen zima 2009/10 "simfonija urbane forme", ki postavlja kulturo poslovnega oblačenja na višji nivo.

Ideja "Murin teden na obali" je nastala na pobudo Primorcev, da bi aktivno sodelovali v Murini zgodbi neskončnosti. Na osnovi tega so v Muri pripravili vrsto prodajnih aktivnosti in stilsko svetovanje nove Murine kolekcije jesen zima 2009/10 na Murinih prodajnih mestih v Novi Gorici, 27. avgusta po 13.00 uri, in Portorožu, 28. avgusta po 13.00 uri. Vrhunec "Murinega tedna na obali" pa bo kronan z modno revijo v Portorožu, 29. avgusta 2009, v klubu Majestic v organizaciji Studia Misson.

Murina nova kolekcija jesen zima 2009/10 je simfonija urbane forme. Njeno harmonijo soustvarjajo modnost, edinstvenost in inovativnost, ki postavljajo kulturo poslovnega oblačenja na višji nivo. Nova kolekcija, v kateri so izpostavljena nova razmerja med perfektno obliko in mehko strukturo, je že na vseh Murinih prodajnih mestih, tako v Sloveniji kot drugod.