O-STA

RapidShare in TGC - Games Company podpisala sporazum o prihodnjem sodelovanju

GAMESCOM, Köln, Nemčija, 13. avgusta/PRNewswire/ -

- Berlinski založnik računalniških iger bo uporabljal nove distribucijske kanale

- Navzkrižna povezava: Sliko objavlja EPA (European Pressphoto Agency) in jo lahko brezplačno prenesete z naslova:

http://www.presseportal.de/pm/64910?keygroup=bild -

V prihodnosti bo TGC - Games Company svoje igre ponujal tudi digitalno in na spletu preko strani RapidShare pod pogoji sporazuma med podjetji, ki je bil podpisan ob začetku sejma iger gamescom v Kölnu. TGC bo preko sistema RapidShare ponudil večino svojega prodajnega programa, tudi igre, kot sta Everlight in Simon The Sorcerer 5, ki sta prejeli številne nagrade specializiranih revij. TGC želi za svojo distribucijo izkoristiti potencial okrog 40 milijonov uporabnikov strani RapidShare dnevno, namerava pa ponuditi še eno stran za prenos in alternativo nakupu iger v paketu. RapidShare načrtuje povečanje obsega podstrani RapidGames in razširitev programa RapidShare Premium.

"Navdušeni smo nad partnerstvom z RapidShare," je sporazum komentiral Christian Sauerteig, vodja marketinga in prodaje pri TGC. "Po eni strani RapidShare ponuja ogromen distribucijski potencial, po drugi strani pa je RapidGames zelo uveljavljena in pogosto uporabljena igrarska platforma, ki temelji na trdni infrastrukturi in lahko prenese zelo visoke prenose."

"Sporazum s TGC kaže, da lahko založnik in gostitelj sodelujeta in ustvarjata dodano vrednost za uporabnike," je dodal Bobby Chang, operativni vodja RapidShare. "To je res idealna rešitev, ki koristi vsem udeležencem. Veselimo se sodelovanja s TGC. Podjetje ima obširen portfelj in mnogo zanimivih projektov v delu."

O podjetju TGC - Games Company

TGC - Games Company je mednarodni založnik računalniških in video iger s sedežem v Berlinu. TGC ima lastne notranje razvojne studije, ki ustvarjajo vse vrste programske opreme za interaktivno zabavo, od visoko kvalitetnih polno plačljivih iger do naročenih stvaritev za vse konzole naslednjih generacij in osebne računalnike. Od svoje ustanovitve leta 2006 TGC - Games Company izdaja licenčne in naročene izdelke ter izdelke drugih proizvajalcev, predvsem v polno plačljivem segmentu. Ambiciozna ekipa z dolgoletnimi izkušnjami v industriji iger, inovativen korporativni koncept in močna mreža globalnih partnerjev pa so TGC-jeve velike prednosti. Več informacij dobite na spletni strani

http://www.the-games-company.com.

O podjetju RapidShare

RapidShare AG skrbi za distribucijo digitalnih informacij podjetjem in posameznikom. Podatke se lahko naloži v sistem v nekaj preprostih korakih, nato pa se uporabnikom omogoči prenos. RapidShare AG je bil ustanovljen leta 2006 in ima sedež v švicarskem mestu Cham.

Kontakti:

Benjamin Bezold, vodja službe za stike z javnostmi, Games Company, Tel. +49-30-526853-202, E-mail: benjamin.bezold@the-games-company.com

Bobby Chang, operativni vodja RapidShare AG, Gewerbestrasse 6, 6330 Cham, Švica, Tel.: +41-41-748-78-88, E-mail: bchang@rapidshare.com

Katharina Scheid, tiskovna predstavnica RapidShare AG, Gewerbestrasse 6, 6330 Cham, Švica, Tel.: +41-41-748-78-81, E-mail: kscheid@rapidshare.com.

Vir: RapidShare AG