O-STA

Naj delodajalec poletja 2009

Nefiks in portal Talentiran.si vzporedno z izborom Naj počitniško delo razpisuje izbor Naj delodajalca. Na ta način želijo izpostaviti tiste delodajalce, ki jih študentje in mladi cenijo, ki tudi prek študentskih, počitniških in priložnostnih del omogočajo osebnostno rast, prenos znanja in pošten odnos.

Zato sodelavci Nefiksa in portala Talentiran.si vabijo vse, ki menijo, da si njihov delodajalec zasluži naziv Naj delodajalec, da pošljejo svoj predlog - teh je lahko od ene osebe tudi več. Po zbranih predlogih (rok za prijave je 10.9.2009), bo sledilo 14-dnevno glasovanje na portalu Talentiran.si. Tako bo Naj delodajalec poletja izbran po izboru obiskovalcev portala Talentiran.si.

Ob prijavi morajo prijavitelji poleg naziva podjetja oziroma organizacije navesti še naslov in kontakt, povedati, kakšna dela lahko opravljajo mladi, kaj se pri tem naučijo, in kaj tega delodajalca še posebej odlikuje. Več informacij na portalu www.talentiran.si, predloge pa zbirajo na elektronskem naslovu info@nefiks.net, ki je odprt tudi za vsa morebitna vprašanja.