O-STA

V Komercialni diviziji Revoza so že tretjič pripravili prikupen in igriv

Slovenski katalog igrač Renault Toys

V teh dneh bo pooblaščena prodajno-servisna mreža Renault v Sloveniji prejela nov katalog igrač Renault Toys za sezono 2001-2002. Barvni katalog z naslovom “Moj čudoviti svet igrač” obsega 20 strani formata A4, je v slovenščini in ima maloprodajne cene vseh izdelkov navedene v slovenskih tolarjih. Novi katalog je še posebno domiselno in igrivo zasnovan, saj ima vložen karton s 54 samolepilnimi sličicami. Te so tematsko povezane s posameznimi igračami v katalogu, otroci pa morajo najti vsebinske povezave in sličice nalepiti na ustrezno mesto v katalogu. To je že tretji katalog igrač Renault Toys, ki so ga izdali v slovenščini.

Izbor igrač v katalogu je zelo pester, saj ponujajo kakovostne in vzgojne igrače za otroke vseh starosti in obeh spolov, namenjene pa so uporabi doma ali pa za prijetno zabavo na potovanju. Posebno širok je izbor mehkih plišastih igrač za malčke, triciklov in avtomobilov na nožni ali na električni pogon ter raznih daljinsko vodenih modelčkov avtomobilov na baterije. Potovalni risalni pribor s posebno torbo za pritrditev na zadnji del naslonjala sedeža bo poskrbel za krajšanje časa med potovanji. Za spretnejše starejše najstnike sta naprodaj tudi dva zelo resna modela Clio z motorjem z notranjim zgorevanjem, ki dosežeta hitrost do 55 kilometrov na uro. Zanju je na voljo tudi zanimiv dodaten pribor in nadomestni deli. Računalniškim zanesenjakom sta namenjeni dve različni miški Twingo (običajna in brezžična), za polno doživljanje računalniških iger pa tudi dva različna kompleta volana in stopalk.

Renault je edina avtomobilska znamka, ki tudi v Sloveniji sistematično skrbi za dodatno ponudbo kakovostnih izdelkov (oblačil, potovalne opreme, igrač...) s svojim imenom. Izdelki iz te dodatne ponudbe so naprodaj v pooblaščenih prodajnih salonih Renault v Sloveniji. Poleg tega si je velik del te ponudbe možno ogledati in jih tudi naročiti iz “domačega naslanjača” preko Renaultove spletne prodajalne na naslovu www.renault.si.