O-STA

ŠOU Mesec Zaposljivosti: Turneja Talentiran.si 2009

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) v mesecu novembru pripravlja ŠOU Mesec Zaposljivosti: Turneja Talentiran.si 2009. Namen projekta, ki bo potekal štiri tedne, je izboljšati kompetence zaposljivosti pri študentih.

ŠOU Mesec zaposljivosti bodo sestavljali dogodki (skupaj 20) na temo zaposljivosti, in sicer zanimivo predavanje z gosti na temo podjetnosti in samoiniciativnosti, prijava na zaposlitveni oglas (CV in ostale priloge), zaposlitveni razgovor (uspešno opravljene preizkušnje), e-Nefiks in vseživljenjskost učenja ter družabni dogodek. Sodelavci ŠOU Meseca zaposljivosti želijo z omenjenimi delavnicami pri mladih razvijati predvsem kompetence samoiniciativnosti, sporazumevanja v maternem jeziku, vrsto medosebnih ter družbenih kompetenc ter kompetenci učenje učenja in splošne kulture. Dogodki so namenjeni vsem študentom, zgodili pa se bodo na štirih fakultetah v Ljubljani (Biotehniška fakulteta, Fakulteta za varnostne vede, Filozofska fakulteta in Ekonomska fakulteta).

Več informacij o tem najdete na http://turneja.talentiran.si.

Pri projektu ŠOU Mesec zaposljivosti poleg ŠOU v Ljubljani in spletnega portala Talentiran.si sodelujejo še Karierni center Univerze v Ljubljani, Kadis, Simgularis, M servis, Mladinski ceh s projektom Nefiks ...).

Kontaktna oseba: Iva Peternel, iva.peternel@gmail.com, 040 803 309.