O-STA

NETGEAR ReadyNAS prinaša virtualizacijo v mala in srednje velika podjetja

Vodilna shranjevalna platforma za mala in sredne velika podjetja NETGEAR ReadyNAS, zdaj podpira VMware preko NFS; NETGEAR sistemski partnerji Vam lahko lahko sedaj ponudijo virtualizacijo za ceno, ki je sprejemljiva malim in srednje velikim podjetjem.

NETGEAR, svetovno znani ponudnik tehnoloških inovacij in znamka spletnih rešitev, je danes oznanil, da je njegova ReadyNAS družina enotnih mrežnih shranjevalnih naprav Small-to Medium-sized Business (SMB) združena z VMware-ovo vodilno industrijsko ESX 4.0 virtualizacijsko programsko rešitvijo. Oznanili so tudi, da se NETGEAR-ovi nagrajeni ReadyNAS izdelki za shranjevanje lahko popolnoma integrirajo z VMware, kar zagotavja SMB ugodnosti virtualizacije po ugodni ceni. Kot rezultat lahko NETGEAR-ovi partnerji zdaj ponudijo virtualizacijo malim in srednje velikim podjetjem za samo 1.000EUR.

"Virtualizacija strežnika je tradicionalno področje datacenter rešitev. NETGEAR ReadyNAS sistemi lahko zdaj znižajo stroške in omogočajo dostopnost rešitve tudi malim in sredne velikim podjetjem s cenovno dostopnimi programskimi rešitvami," je povedal Drew Meyer, direktor marketinga za NETGEAR-ov Network Storage Business Unit. "NETGEAR je odločen, da bo ostal med vodilnimi po lastnostih in funkcionalnosti za SMB, zato je bila naša odločitev za združitev z VMware zelo lahka."

NETGEAR-ova celotna ReadyNAS linija produktov, od namiznih ReadyNAS Pro in ReadyNAS NVX, do vgradnih ReadyNAS 2100 in 3200, lahko izkoristi to novo certificiranje s pomočjo Network File System (NFS) protokola. Mala in sredne velika podjetja zdaj lahko zmanjšajo stroške vzdrževanja strežnokov in shranjevanja medtem, ko poenostavljajo infrastrukturo vodenja . Mala in sredne velika podjetja, ki iščejo prvo virtualizacijo lahko za nizko ceno implemetirajo certificirani WMvare ReadyNAS rešitev ter znižajo stroške z izločitvijo namenskih datotečnih strežnikov ter s tem povezanih licenc. Partnerji lahko z ReadyNAS rešitvami ponudijo zmogljivo a še vedno cenovno ugodno "unified storage" rešitev.

Rich DePas, glavni pri Data Coordination, je izredno zadovoljen s svojo izkušnjo z ReadyNAS in VMware. V programski rešitvi, ki jo je zgradil v svoji majhni zobni ambulanti, je razporedil ReadyNAS 2100 preko VMware, da je lahko gostil dva seji preko NFS. "Počutim se veliko bolj samozavestno pri vodenju svojega podjetja s pomočjo ReadyNAS 2100 kot pa preko zastarelih strežnikov. Imam preko 200 uporabnikov, ki uporabljajo moj ReadyNAS, zato potrebujem programsko rešitev, ki bo lahko obvladovala bazo kupcev. Ker imam vse ključne podatke shranjene na ReadyNAS 2100, napaka strežnika ne bo velik problem. Drugi strežnik bo preprosto nadomestil 2100 in uporabniki bodo spet online v nekaj minutah."
Celotna zgodba Richeve ReadyNAS implementacije, kot tudi več informacij o ReadyNAS liniji izdelkov, ter kako sodelujejo z VMware, lahko preberete na http://www.readynas.com.

NETGEAR ReadyNAS izdelki za shranjevanje so bili deležni velikega odobravanja vse od njihovega vstopa na trg - dobili so tudi nagrade kot CRN 2008 "Best Product of the Year", Small Business Computing 2009 "Excellence in Technology " nagrado, ki so jo izbrali bralci, ter Business Solutions 2009 "Best Channel Products" za zanesljivost/zdržljivost in lahkoto integracije po anketi Value-Added Reseller (VAR). NETGEAR ReadyNAS aparati imajo 24-urno tehnično podporo in petletno garancijo. Poleg tega, se ReadyNAS izdelki dobro vklopijo z NETGEAR ProSecure zaščito, preklopom in brezžičnimi spletnimi izdelki, ki ponujajo popolno programsko rešitev za SMB.

ReadyNAS 2100 4TB Gigabit 4x1000GB

ReadyNAS 2100 8TB Gigabit 4x2000GB

ReadyNAS PRO 6 BAY Storage 3x1000GB

ReadyNAS 3200 6TB Gigabit 3U rack 6x1TB

NETGEAR ReadyNAS Desktop storage NVX 2TB

Za nakup ali dodatna vprašanja se lahko obrnete na:

DOMEX d.o.o., Triglavska 59a, 1000 Ljubljana
+386 (0)1 56 58 750, +386 (0)59 209 550
www.domex.si, prodaja@domex.si