O-STA

LaCie Network Space 2: Poenostavitev izkušnje z omrežnim shranjevanjem

- Enostavna namestitev in prilagodljiva pregledna plošča.
- Centralizirajte, delite z ostalimi in naredite varnostno kopijo Vaših datotek.
- Uživajte v slikah, glasbi in videeih na UPnP/DLNA predvajalnikih.
- Snemite torrente; tudi z izklopljenim računalnikom.

PARIZ, Francija (9. november) - LaCie je danes naznanil LaCie Network Space 2, ki ga je oblikoval Neil Poulton - vrhunski Network Attached Storage (NAS) in medijski strežnik. LaCie Network Space 2 združuje delovanje NAS rešitve z unikatnim in prilagodljivim načinom za upravljanje celotne izkušnje.

Preprost za uporabo
LaCie Network Space 2 je bil oblikovan z namenom, da bo karseda priročen in prijazen uporabnikom tako kot je klasični USB zunanji trdi disk. Z naprednim LaCie Network Assistant ga lahko začnete uporabljati že v par kratkih korakih. LaCie Network Assistant Vam ponuja funkcionalnost pregledne plošče in Vam s tem pomaga pri upravljanju Vaših nastavitev željenih izdelkov. Pregledno ploščo lahko prilagodite z uporabnimi gradniki za dostop do omrežja in informacij o pogonu, upravljate z uporabniškimi računi, ter nadzirate kapaciteto pogona.

Domača zabava
LaCie Network Space 2 olajša prenos slik, glasbe in videov na računalne, ki so v lokalnem omrežju ali na katerokoli UPnP/DLNA skladno napravo, kot naprimer PlayStation3 ali Xbox 360. Vključuje tudi iTunes strežniško programsko opremo, tako da lahko Mac-i in osebni računalniki vidijo in predvajajo vsebino iz LaCie Network Space 2 direktno preko iTunes strežnika. Prav tako vključuje še Download Machine, ki omogoča več snemanj torrentov, tudi takrat kadar je računalnik izklopljen.

Visoka zmogljivost in vsestranskost
Medtem, ko lahko LaCie Network Space 2 deluje pri hitrosti do 65MB/s preko Ethernet povezave, ga lahko uporabite tudi kot zunanji USB trdi disk - povežite ga direktno na Vaš računalnik za izven omrežni prenos datotek in dostopnost. Prav tako ima USB 2.0 gostiteljsko povezavo na sprednji strani naprave, ki Vam omogoča povezavo z USB pomnilniško napravo, zunanjim trdim diskom ali digitalno kamero, ter avtomatski uvoz datotek brez računalnika.

Prijazen okolju
LaCie Network Space 2 vključuje vgrajen gradnik za upravljanje porabe energije, ki Vam omogoča nadzor nad svetlostjo Vašega pogona, kot tudi Eco Management Vašega pogona; nastavitev pogona na nizko moč v rednih časovnih intervalih ali takrat, ko je izdelek nedejaven. Prav tako lahko prebudimo Network Space 2 preko njegove Wake-on-LAN funkcionalnosti, zaradi katere je močan, učinkovit in okulju prijazen medijski strežnik za dom. "LaCie Network Space 2 je najmodernejša rešitev za stranke, ki želijo deliti in shranjevati medijske datoteke od koderkoli v hiši," je povedal Patrick Salin, predstavnik pri LaCie Digital Home Business. "LaCie-jeva nova funkcionalnost pregledne plošče omogoča uporabnikom, da preprosto uživajo v značilnostih omrežnega shranjevanja, ter kaže našo zavezanost, da izboljšamo izkušnje naših strank."
Oblikovan izključno za LaCie, ima kompaktni LaCie Network Space 2 gladko, črno površino z modrim LED trakom na spodnji strani.

Dostopnost
LaCie Network Space 2 je dostopen z 1TB kapaciteto proti koncu oktobra po Evropi, ter od sredine novembra po vsem svetu, preko LaCie Online Store, LaCie Corner, LaCie Reseller+ in preko pooblaščenih trgovcev in prodajalcev na drobno. Za več informacij o izdelku obiščite www.lacie.com.

LaCie network space 2 1TB NP