O-STA

LaCie predstavlja nove USB ključe z vključenim Wuala spletnim shranjevanjem

Do 30MB/s hitrosti in USB 2.0 pomnilniški ključ.
- Odporen proti vodi in močno kovinsko ogrodje.
- Ponuja dodatne 4GB Wuala spletnega shranjevanja za 2 leti.

Danes je LaCie naznanil nova izdelka LaCie CooKey in LaCie WhizKey. Nova USB pomnilniška ključka sta oblikovana po nagrajenemu LaCie iamaKey, ki je pred kratkim prejel mednarodno nagrado Observeur du Design.

LaCie je sedaj predstavil dva nova unikatna dizajna. LaCie CooKey in LaCie WhizKey imata močno kovinsko ogrodje tako, da je njuna površina močna in zanesljiva. Poleg tega je Gold SIP konektor na USB ključih odporen tako proti vodi kot tudi proti udarcem, zaradi česar sta najtanša in najvzdržljivejša pomnilniška pogona na tržišču.
LaCie CooKey in LaCie WhizKey ponujata več kot le odporno površino in 32GB shranjevanje. Poleg tega vključujeta tudi shranjevanje z integriranim dodatnim 4GB spletnim prostorom za shranjevanje preko Wuale.

Wuala je inovativni spletni ponudnik shranjevanja, ki omogoča varno shranjevanje, podporo, delitev in dostop do datotek od kjerkoli. Preprosto naložite datoteke in uredite nastavitve zasebnosti za datoteke ali dokumente, ki jih želite deliti z ostalimi, ter tako dovolite vašim prijateljem, družini in sodelavcem ekskluziven dostop do teh datotek. Wuala omogoča visoko varnost tako, da gredo datoteke skozi poseben postopek kodiranja in so shranjene na različnih lokacijah v Wuala oblaku. To pomeni, da ne more nihče dostopati do vaših datotek ali gesel, ki so na ta način popolnoma varni in preprosto dostopni.

Sedaj LaCie ponuja do 4GB prostora za shranjevanje za dve leti na vseh LaCie pomnilniških ključkih - in 10GB Wuala spletnega shranjevanja za eno leto v kombinaciji z njegovimi trdimi diski za shranjevanje. Ti izdelki sedaj ponujajo kupcem več prostora za shranjevanje, kot tudi bolj varen in priročen način za podporo in delitev njihove digitalne vsebine. Če potrebujete več gigabajtov na Wuali lahko dokupite dodaten prostor za shranjevanje.

"Z veseljem naznanjamo, da se LaCie CooKey in LaCie WhizKey pridružujeta naraščajočemu številu LaCie rešitvam za shranjevanje, ki ponujajo dodatne gigabajte na Wuala spletnem shranjevalnem prostoru, za dostopno in varno oddaljeno shranjevanje," je povedal Minh Le, direktor marketinga pri LaCie. "Preprosto in hitro lahko zavarujem svoje najpomembnejše datoteke, ter delim datoteke z družino in prijatelji, zahvaljujoč Wuali."

Za več informacij o Wuali obiščite visit www.wuala.com.

LaCie CooKey 4GB

LaCie WhizKey 4GB