O-STA

bet-at-home.com je postal uradni partner Evropskega rokometnega prvenstva 2010

Zug, Švica / Linz, Avstrija, 16. november 2009 -Mednarodno športno-marketinško podjetje Infront Sports & Media - marketinški partner Evropske rokometne zveze (EHF) za EHF EURO - se je dogovorilo, da bo bet-at-home.com, avstrijska spletna stavnica, novi uradni partner Evropskih rokometnih prvenstev (EHF EURO).

Dogovor o sponzorstvu zajema moško prvenstvo 2010 (19.-31. januar) na domačem ozemlju podjetja. Dogovor vsebuje celovit paket pravic, med njimi: oglaševanje na panojih, oglaševanje na tleh igrišč in izpostavljenost blagovne znamke v tiskanih medijih.

bet-at-home.com načrtuje začeti svoje sodelovanje v rokometu z vrsto promocijskih dejavnosti na prizoriščih in svojim logom na uradni domači strani dogodka www.ehf-euro.com.

Generalni direktor podjetja bet-at-home.com Jochen Dickinger je dejal: ˝Po našem uspešnem sodelovanu z vrhunskimi rokometnimi institucijami, kot sta EHF Liga prvakov in IHF Svetovno prvenstvo, je sponzorstvo EHF EURA naslednji logični korak v naši sponzorski strategiji. Kot uradni partner EHF EURA bomo zaradi močne medijske pokritosti lahko učinkovito komunicirali na naših ključnih trgih v Vzhodni Evropi, Nemčiji in Španiji.˝

Generalni sekretar EHF Michael Wiederer je pozdravil sodelovanje podjetja bet-at-home.com: ˝Dogodki EHF EURA spadajo med najboljše platforme v portfelju EHF in zagotavljajo pomembno izpostavljenost blagovne znamke ter aktivacijski potencial za uradne partnerje. Zelo smo zadovoljni, da bet-at-home.co nadaljuje svojo zavezanost evropskemu rokometu in prepričan sem, da bodo zadani cilji doseženi.˝

Izvršni direktor za poletne športe v podjetju Infront Stephan Herth je dejal: ˝To sponzorstvo je odlična priložnost za vse - rokomet je eden izmed najbolj priljubljenih ekipnih športov v Evropi in bet-at-home.com je ena izmed najbolj priljubljenih spletnih stavnic na celini. Veselimo se našega dologoročnega partnerstva in podjetju bet-at-home.com bomo zagotovili visokokakovostne storitve, povezane z dogodkom, ki bodo pripomogle, da bodo od našega sponzorstva dobili največ.˝

Skupno število televizijskih gledalcev je preseglo 1.2 milijardi

EHF Evropska rokometna prvenstva so organizirana vsaki dve leti in na njih se zberejo najboljše moške in ženske rokometne ekipe iz cele Evrope.

Prvenstvo leta 2008 je bilo najbolj pokrito in gledano v zgodovini Evropskih rokometnih prvenstev. Podjetje Infront Sports & Media se je dogovorilo za prenašanje z več kot 70 televizijskimi in radijskimi postajami in med katerimi je bilo rekordno število radijskih postaj.

Skupno se je prvenstvo prenašalo na 85 ozemljih - zlasti v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Aziji - in 1.100 ur programa si je skupaj ogledalo število televizijskih gledalcev, ki je preseglo 1.2 milijardi. Magična številka, ki je presegla milijardo, je zdaj nov rekord glede števila gledalcev posameznih evropskih prvenstev in je enaka skupnemu številu gledalcev tako moškega in ženskega prvenstva leta 2006.

O bet-at-home.com

bet-at-home.com AG je del skupine Mangas Gaming, vodilnega evropskega podjetja na področju spletnih iger in športnih stav. Podjetje, ki ima trenutno 1.8 milijonov registriranih uporabnikov iz vseh evropskih držav in kotira na frankfurtski borzi, je ena najbolj priljubljenih spletnih stavnic v Evropi, zlasti v Vzhodni Evropi in v nemško govorečih državah. bet-at-home.com AG ima podružnice v Nemčiji, Avstriji in na Malti ter ponuja športne stave, igralnice, igre in poker na spletni strani www.bet-at-home.com.

contact:

Mag. Claus Retschitzegger Corporate Communications & Legal Affairs bet-at-home.com Entertainment GmbH Tel. +43-732-901-510-24 Mobile +43-676-840-988-109 Fax +43-732-901-510-01 retschitzegger@bet-at-home.com www.bet-at-home.com