O-STA

Nokia 5800 Navigation Edition premierno pri Mobitelu

Ljubljana, 19. 11. 2009 - Mobitel je kot prvi operater v Sloveniji premierno predstavil zmogljiv pametni mobilnik Nokia 5800 Navigation Edition. Poleg vseh lastnosti predhodnika, Nokie 5800, omogoča tudi navigacijo z govornim usmerjanjem, tudi v Sloveniji in brez časovnih omejitev. S storitvijo Nokia Maps ima uporabnik ves čas dostop do najsodobnejših zemljevidov, tako opremljen mobilnik pa lahko uporabi tudi kot samostojno navigacijsko napravo.

Nokia 5800 Navigation Edition je zmogljiv multimedijski pametni mobilnik z zaslonom na dotik visoke ločljivosti in razmerja stranic 16:9, z izvrstnim medijskim predvajalnikom glasbe, video posnetkov, filmov, fotografij ter vgrajeno navigacijo Nokia Maps, tokrat brez časovne omejitve uporabe. Sodobna Nokia podpira tudi potisno elektronsko pošto, priljubljene zapise dokumentov, Bluetooth, WiFi in megabitni mobilni internet v Mobitelovem omrežju. Vgrajena navigacija zajema tudi Slovenijo, programska oprema pa uporabnika lahko usmerja tudi z govornimi napotki. Nokia 5800 Navigation Edition ima kar 8 GB nameščenega pomnilnika, podpira Facebook in ostale priljubljene spletne storitve, za odličen prikaz pa skrbita vgrajen 3D-pospeševalnik in zaslon ločljivosti HD (640x360 pik). Vgrajen fotoaparat ločljivosti 3 milijone pik skrbi tudi za zajem videa ločljivosti VGA, ki je primeren za predvajanje na televizijskih sprejemnikih, za kakovosten zvok videa pa poskrbi vgrajen stereo mikrofon.

Nokia 5800 Navigation Edition je premierno na voljo pri Mobitelu. Ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev je na voljo za 129 EUR v paketih Povezani 44/77, 189 EUR pri paketih Povezani 33/55 oziroma 229 EUR v splošni naročniški akciji. Hkrati uporabniki pri nakupu mobitela Nokia 5800 Navigation Edition v Mobitelovi akcijski ponudbi do konca letošnjega leta brezplačno prejmejo še priročno darilo - brezžično slušalko Nokia BH-104A EKO.


Zaradi izrazitih multimedijskih in navigacijskih zmožnosti Nokie 5800 Navigation Edition pri Mobitelu uporabnikom svetujejo izbiro enega izmed naročniških paketov Povezani, ki v naročnini že vključuje določeno količino podatkovnega prenosa.

Več o Mobitelovi ponudbi na www.mobitel.si.