O-STA

Samsung Omnia II premierno pri Mobitelu

Ljubljana, 4. december 2009 - Mobitel v svoji ponudbi kot prvi slovenski mobilni operater predstavlja že napovedani pametni mobilni telefon Samsung Omnia II z operacijskim sistemom Windows Mobile 6.5. Izjemno zmogljiv mobitel je vsestranski multimedijski pripomoček, ki zagotavlja izvrstno uporabniško izkušnjo. V Mobitelovi ponudbi je kot darilo uporabnikom priložena še spominska kartica 4 GB s prednaloženim novim albumom priljubljenega Robbija Williamsa.

Mobitel premierno predstavlja težko pričakovani Samsung Omnia II. Pametni mobitel z operacijskim sistemom Windows Mobile 6.5 v Mobitelovem 3,5 G omrežju poskrbi za izvrstno uporabniško izkušnjo pri uporabi e-pošte in svetovnega spleta, do katerega lahko uporabniki dostopajo tudi prek omrežja WLAN. Pri tem je operacijski sistem nadgradljiv v slovenski jezik, poleg e-pošte pa lahko uporabniki izkoristijo tudi vse prednosti potisne pošte. Obisk priljubljenih spletnih stičišč, kot so mobilni in spletni Planet, SiOL, Najdi.si, Facebook, Twitter in drugi, na tako zmogljivem mobilniku prinaša še več zadovoljstva, za hitri dostop do najbolj priljubljenih aplikacij pa lahko uporabniki izkoristijo stransko vrstico Widget na namizju. V pomoč pri delu so jim tudi urejevalnik dokumentov Word in Excel ter pregledovalnik dokumentov PowerPoint in Adobe PDF.

Za izvrstne fotografije in video posnetke poskrbi kamera ločljivosti 5 milijonov pik, naložijo pa si lahko tudi glasbo po lastnem izboru, pri čemer se ni bati, da bi zmanjkalo prostora, saj ima Samsung Omnia II kar 8 GB pomnilnika ter razširitveno spominsko mesto. V Mobitelovi ekskluzivni ponudbi je pametnemu mobilniku kot posebno darilo priložena še pomilniška kartica velikosti 4 GB, na kateri je že prednaložen novi album britanskega zvezdnika Robbija Williamsa Reality Killed the Video Star. Fotografije in druge zabavne vsebine lahko uporabniki med različnimi napravami prenašajo brezžično prek tehnologije bluetooth ali DLNA (Digital Living Network Alliance).

V Mobitelovi ponudbi je Samsung Omnia II na voljo v cenovno ugodni akcijski ponudbi, in sicer za naročnike paketov Povezani 44 in 77 že za 299 EUR, paketov Povezani 33 in 55 za 359 EUR ter za vse ostale pakete 399 EUR. Ponudba velja ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več o Mobitelovi ponudbi na www.mobitel.si.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.