O-STA

Predplačniški Instant Internet - Dan na dan

Ljubljana, 15. december 2009 - Mobitel uvaja novost - Instant Internet Dan na dan s predplačniško neomejeno uporabo interneta. Instant Internet Dan na dan je namenjen vsem, ki Instant Internet potrebujejo le občasno (lahko le nekaj dni v mesecu), a takrat brez skrbi glede količine prenesenih podatkov in stroškov. Tako jim je neomejen 24-urni prenos podatkov v Mobitelovem omrežju na voljo že za samo 5 EUR.

Predplačniški Instant Internet Dan na dan je novost v Mobitelovi ponudbi Instant Internet, ki združuje prednosti predplačniškega sistema Mobi in neomejene internetne uporabe. Instant Internet Dan na dan uporabnikom omogoča uporabo interneta na podlagi časovnega zakupa, tako da imajo v okviru določenega časovnega obdobja na voljo neomejen prenos podatkov v Mobitelovem omrežju 3,5 G. Namenjen je vsem, ki internet potrebujejo le občasno, morda le nekaj dni v mesecu, a ga takrat želijo uporabljati neomejeno in brez skrbi glede visokih stroškov.

Pri tem lahko izbirajo med dvema predplačniškima paketoma Instant Internet Dan na dan: za paket s SIM-kartico za prenos podatkov bodo odšteli 15 EUR, za paket, ki poleg SIM-kartice vključuje še USB-modem, pa 66 EUR (cene vključujejo DDV). Uporabniki Instant Interneta Dan na dan se nato lahko odločijo za neomejeno uporabo interneta v roku 1 dneva (cena 5 EUR), 3 ali 10 dni (cena 10 EUR oz. 20 EUR).

Uporaba Mobitelovega Instant Interneta Dan na dan je enostavna: uporabnik predplačniško SIM-kartico Instant Internet Dan na dan vstavi v USB-modem ZTE MF636 ali drugo ustrezno podatkovno napravo, vzpostavi podatkovno povezavo in odpre internetni brskalnik. Na portalu Moj Mobitel (moj.mobitel.si/internetdan), kamor je samodejno preusmerjen, opravi prvo aktivacijo s časovnim zakupom 24-ih ur. Le-ta je že naložena kot dobroimetje na predplačniškem računu.

Portal Moj Mobitel je uporabnikom Instant Interneta Dan na dan na voljo brezplačno, kar pomeni tudi v primeru neaktiviranega časovnega zakupa in praznega predplačniškega računa. Na portalu Moj Mobitel je tako kadarkoli mogoče preveriti stanje predplačniškega računa ter opraviti polnjenje, in sicer z vsemi različicami Mobikartic (po 5, 10 in 20 EUR), Moneto ali s plačilnimi karticami (Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard, Activa). Uporabniki imajo možnost internetnega dostopa 400 dni od zadnje polnitve, nato se račun ukine, s tem pa nepreklicno zapade tudi neporabljena vrednost.

Podrobne informacije o Mobitelovi ponudbi so objavljene na spletnem mestu družbe www.mobitel.si, uporabniki pa se lahko obrnejo tudi na prijazno osebje Mobitelovih centrov ali Centra za pomoč naročnikom. V Center za pomoč naročnikom lahko pokličejo kadarkoli, ne glede na uro ali dan, in sicer na številko 041 700 700. Klic je za vse Mobitelove uporabnike, tudi med gostovanjem v omrežjih tujih operaterjev, brezplačen.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.