O-STA

Samsung in Sony Ericsson v privlačni valentinovi ponudbi

Ljubljana, 1. februar 2010 - Mobitel bo v torek, 2. februarja, predstavil posebno ponudbo mobilnikov. V okviru valentinove akcije "Širite ljubezen" bo Mobitel kupce obdaril tudi s priročnim darilom. S februarjem tudi posebna ponudba cenovno še ugodnejših izbranih mobitelov znamk Nokia, Samsung, Sony Ericsson, HTC in Sagem.

Mobitel bo v torek, 2. februarja, predstavil ponudbo za letošnje valentinovo v okviru akcije "Širite ljubezen". V njej sta dva zmogljiva mobitela po še ugodnejši, posebej privlačni ceni, kupci pa bodo obdarjeni tudi s priročnim darilom. Ljubiteljem mobitelov z zaslonom na dotik je namenjen Samsung Preston, katerega cena znaša 49 EUR. Poleg Samsunga je v akciji za valentinovo na voljo še Sony Ericsson C510 za zgolj 29 EUR. Oba mobitela omogočata megabitni internet, brezžično povezljivost prek povezav Bluetooth ali s pomočjo priloženega podatkovnega kabla. Zmogljiva mobitela omogočata mobilni internet, elektronsko pošto, Facebook, mobilno plačevanje Moneta, mobilno televizijo ter dostop do Mobitelovega multimedijskega mobilnega portala Planet. Brskanje po mobilnem portalu Planet je v Mobitelovem omrežju brezplačno, brez stroškov podatkovnega prenosa in vstopnin na portal.

Ponudba velja ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja Mobitel GSM/UMTS za 24 mesecev.

Več informacij o ponudbi bo objavljenih na www.mobitel.si. Pri Mobitelu so, poleg ponudbe za valentinovo, za vse sedanje in bodoče uporabnike pripravili tudi posebno februarsko akcijsko ponudbo mobilnikov Nokia, Samsung, Sony Ericsson, HTC in Sagem po novih, še nižjih cenah.

Več informacij o ponudbi bo objavljenih na www.mobitel.si