O-STA

Posebna ponudba mobitela Nokia 5230 za naročnike Itak

Ljubljana, 17. marec 2010 - Mobitel je danes, 17. marca, predstavil novost na slovenskem trgu - mobitel Nokia 5230, posebej prilagojen Mobitelovim uporabnikom Itak. Nokia 5230 je sodoben mobilnik z zaslonom na dotik, ki omogoča številne napredne funkcije, tehnološko inovativnost pa dopolnjuje ustrezna grafična podoba. V Mobitelovi ponudbi za mlade je na voljo za samo 69 EUR z vezavo 24 mesecev.

Mobitel je danes, 17. marca 2010, predstavil novost na slovenskem trgu - mobitel Nokia 5230, obogaten s privlačnimi Itak posebnostmi in tako še bolj na kožo pisan Mobitelovim mladim Itak uporabnikom.

Nokia 5230 združuje preverjen dizajn, vrhunsko tehnologijo in svet razvedrila. S širokim zaslonom na dotik ponuja preprost dostop do uporabnikove multimedijske knjižnice, omogoča tudi do 33 ur predvajanja glasbe, s hitrim prenosom podatkov pa na doseg prstov pripelje e-pošto, priljubljena družabna spletna mesta, kot sta Facebook in YouTube, razne aplikacije, igre ter brezplačno rabo Ovi zemljevidov in glasovno vodene navigacije.

Mladi se bodo gotovo razveselili tudi informacije, da Nokia 5230 podpira novo e-poštno storitev, ki sta jo v preteklih dneh predstavila Mobitel in Nokia: Nokia Messaging. Sedaj internetnih e-poštnih računov (Planet, SiOL, Yahoo mail, Gmail in podobnih) ni treba vedno znova preverjati, saj se e-sporočila samodejno prenašajo neposredno na mobilnik. Storitev je na Nokijah 5230 že nameščena, potrebno je le aktivirati želene e-poštne račune. Mobitelovim uporabnikom pa je na voljo 30-dnevni brezplačni preizkus uporabe storitve, kjer je plačljiv le prenos podatkov po ceniku za uporabnikov paket.

Mobitel Nokia 5230 je na voljo v dveh privlačnih barvnih kombinacijah: belo-rdeči in črno-rdeči. Za vse, ki imajo radi minimalizem, pa je osnovnemu kompletu priložen še dodaten pokrovček v osnovni barvi. Dodatno svežino dajejo Nokiji 5230 Itak karakterji, ki uporabnika pozdravijo ob zagonu in izklopu mobitela in mu delajo družbo na ozadju mobitela. Za hiter dostop do informacij o najbolj vročem dogajanju in ponudbi poskrbi bližnjica do mobilnega Itak portala. Dodatno zabavo pa napovedujeta še dve novi Itak ikoni - prihajajo namreč Itak aplikacije in bogastvo uporabniško generiranih vsebin.

Celostno zaokrožen Itak paket Nokie 5230 je v Mobitelovi ponudbi na voljo le naročnikom Itak paketov, po ugodni ceni 69 EUR, ob pogoju vezave naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnem mestu družbe www.mobitel.si in na www.itak.si.