O-STA

"NAJ" SLOVENSKA SMUČIŠČA bodo znana v petek

Potem ko se je začela koledarska pomlad v podjetju Alpe Adria Media Marketing pripravljajo v petek, 26. marca 2010, tradicionalno razglasitev najbolj priljubljenih slovenskih smučarskih centrov. 80 slednjih je prejelo dobrih 20 tisoč glasov, zanimivo pa je, da so bile razlike med najboljšimi v letošnji zimski sezoni minimalne.

Izbor najbolj priljubljenih slovenskih smučarskih centrov "Naj smučišče" v okviru radijske oddaje "Dobro jutro, Slovenija" poteka že skoraj dve desetletji. "Akcija še vedno temelji na predstavitvi posameznih smučišč, ki jih radijska ekipa obiskuje in predstavlja preko radijskih valov. Ključno vlogo pa imajo obiskovalci smučarskih centrov. Ti namreč izbirajo in z glasovi odločijo, kateri so najboljši smučarski centri na domačih tleh," je povedala Barbara Boh, direktorica podjetja Alpe Adria Media Marketing in dodala, da so v treh različnih kategorijah v ospredju vselej smučišča, ki iz sezone v sezono gradijo na kakovosti storitev in ponudbe. Posebnost letošnjega glasovanja, ki je potekalo tri zimske mesece je velika izenačenost med najbolje uvrščenimi. Katerim slovenskim smučiščem se je uspelo povzpeti najvišje v treh različnih kategorijah bo znano v petek, 26. marca 2010, na svečani prireditvi v hotelu Larix v Kranjski Gori.

Podobno kot v sezoni 2008/2009 se je v sezoni 2009/2010 v redakciji radijske oddaje "Dobro jutro, Slovenija" nabralo preko 20 tisoč glasov. Te je prejelo kar 80 slovenskih smučarskih centrov.

Medtem ko se izteka akcija "Naj smučišče 2009/2010", pa že teče najmlajši izbor podjetja Alpe Adria Media Marketing, akcija "Naj wellness 2010". V slednji svoje ocene podajo tako potrošniki kot tudi tudi posebna, strokovna komisija. Glasovi pa se že zbirajo na prenovljenem turistično informativnem spletnem portalu www.dj-slovenija.si!