O-STA

"Večer z uspešnim podjetnikom" g. Tomaž Dimnik - MOJE DELO d.o.o. v sredo, 05.05.2010 ob 18.00 uri

UNIVERZITETNI RAZVOJNI CENTER IN

INKUBATOR PRIMORSKE

vabi na

"Večer z uspešnim podjetnikom"

g. Tomaž Dimnik - MOJE DELO d.o.o.

v sredo, 05.05.2010 ob 18.00 uri

v prostorih UIP d.o.o.,

Ferrarska 8 , Koper (Ogrlica)

Najbrž ni posameznika, ki se pri iskanju zaposlitve ne bi srečal s portalom Mojedelo.com. G. Tomaž Dimnik je solastnik podjetja Moje delo d.o.o., ki je ustvarilo uspešen slovenski portal Mojedelo.com in največji slovenski izobraževalni portal Portalznanja.com. Portal Mojedelo.com je v kratkem času postalo vodilni ponudnik kariernih storitev v Sloveniji, ki skrbi za neposreden stik med delodajalci in iskalci zaposlitve, Portalznanja.com pa združuje ponudbo najboljših slovenskih izobraževalnih podjetij. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003 in danes zaposluje 19 ljudi. Svoje storitve so v letu 2007 razširili še na balkanske trge, znanje in izkušnje pa uspešno uporabili pri organizaciji največjega kariernega sejma Kariera.

G. Dimnik nam bo v sproščenem vzdušju razkril svojo podjetniško pot od dobre poslovne ideje do hitro rastočega podjetja, ki tudi za prihodnost že snuje nove projekte. Med drugim boste izvedeli, kaj še poleg dobre poslovne ideje potrebujete za uspeh in kako si ustvariti ugled med strankami.

Uradni predstavitvi sledi pogostitev s koktajlom.

VSTOP PROST!

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da se na dogodek prijavite do 03.05.2010 na: www.uip.si (prijava preko koledarja dogodkov) ali preko e-pošte: info@uip.si ali po tel. 05 611 79 50.