O-STA

Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske vabi na "Večer z uspešnim podjetnikom"

dr. Uroš Merc - Bisol d.o.o.

"podjetnik leta 2009"

včetrtek, 03.06.2010 ob 17.00 uri

v prostorih UIP d.o.o.,

Ferrarska 8 , Koper (Ogrlica)

Podjetnik leta 2009 je dr. Uroš Merc, direktor in večinski lastnik podjetja Bisol. Komisijo je podjetnik prepričal s tehnološko zahtevnim izdelkom, z izjemno rastjo poslovanja, s svojo poslovno filozofijo, s katero gradi mednarodno korporacijo.

BISOL je prvo slovensko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo visoko kakovostnih fotonapetostnih modulov NA MASOVNI INDUSTRIJSKI RAVNI, namenjenih tako osebni kot komercialni rabi. Podjetje spada v svetovni vrh na področju izdelave fotonapetostnih modulov za sončne elektrarne. BISOL ima svoja hčerinska podjetja tudi v Franciji in Belgiji, v kratkem pa bodo odprli predstavništva še v Italiji in Nemčiji. njegova uspešnost na zahtevnem visokotehnološkem področju Slovenijo postavlja v vrh držav na področju razvoja rešitev za uporabo obnovljenih virov energije.

Če vas zanima, kako je dr. Merc začel izdelovati module za sončne elektrarne, ko v Sloveniji trga zanje sploh ni bilo, ter kako od prvega dne zanj obstaja samo svetovni trg in on podjetje razvija kot mednarodno korporacijo, se nam pridružite in v sproščenem vzdušju spoznajte njegovo podjetniško pot.

Uradni predstavitvi sledi pogostitev s koktajlom.

VSTOP PROST!

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da se na dogodek prijavite do 31.05.2010 na: www.uip.si (prijava preko koledarja dogodkov) ali preko e-pošte: info@uip.si ali po tel. 05 611 79 50.