O-STA

Petek dan "D" za naj welllneške centre v Sloveniji

Pod okriljem podjetja Alpe Adria Media Marketing in radijske oddaje "Dobro jutro, Slovenija" se bo v petek, 21. maja 2010, v klubu Žafran v Termah Olimia z razglasitvijo rezultatov končala akcija "Naj wellness 2010".

Izbor za najboljši wellneški center pri nas je v minulih treh mesecih potekal že tretje leto zapored. Izbor "Naj wellness" je v okviru podjetja Alpe Adria Media Marketing najmlajši izbor, saj štejeta ostala dva, "Naj smučišče" in "Naj kopališče" že dve desetletji. Vendar pa je prav akcija "Naj wellness", ob vse večji popularnosti in ozaveščenosti o zdravem načinu življenja ter poplavi wellneških storitev in z njimi povezanimi dilemami, kaj wellness je in kaj ni, še kako pomemben kažipot slehernemu posamezniku. "Tudi zato, ker je posebnost tega izbora ta, da na končno uvrstitev sodelujočih wellneških centrov vplivajo tako glasovi obiskovalk in obiskovalcev, kot tudi glasovi posebne strokovne komisije," je pred petkovo slavnostno razglasitvijo povedala Barbara Boh, direktorica podjetja Alpe Adria Media Marketing ter dodala, da je letos 19 wellneških centrov prejelo 8314 glasov.

Kateri wellneški centri so jih, v treh različnih kategorijah, prejeli največ bo znano v petek, 21. maja 2010, v Klubu Žafran v Termah Olimia. Posebnost tokratne podelitve bo, da je odprta za širšo javnost in da prireditvi, ki se bo začela ob 19. uri, sledi koncert Tine Gačnik Tiane in Aleksa Volaska.

Medtem ko se bo iztekla akcija "Naj wellness 2010" pa že poteka izbor "Naj kopališče 2010". Več o njem in glasovanju najdete na turistično informativnem spletnem portalu www.dj-slovenija.si!