O-STA

Mobitel: tudi v JAR lahko komunicirate ceneje

Ljubljana, 7. junij 2010 - Mobitel je poskrbel za posebej ugodne cene pri gostovanju v Južnoafriški republiki v času svetovnega nogometnega prvenstva. Poleg tega lahko Mobitelovi uporabniki s storitvijo Komunikator komunicirajo še občutno ugodneje, po cenah, ki veljajo v Mobitelovem omrežju v Sloveniji.

Mobitel je z mobilnim operaterjem MTN slovenskim navijačem in vsem, ki bodo spremljali svetovno nogometno prvenstvo v Južnoafriški republiki, omogočil občutno nižje cene gostovanja. Mobitelovi naročniki lahko pri gostovanju v omrežju operaterja MTN v Slovenijo kličejo za samo 0,97704 EUR/minuto, poslano sporočilo SMS pa stane 0,14904 EUR. Omogočen je tudi paketni podatkovni prenos, kjer cena znaša 0,02021 EUR za 10 prenesenih kilobajtov (cene vključujejo DDV in so povzete na 7. 6. 2010). S tem je Mobitel tudi v Južnoafriški republiki omogočil paketni prenos podatkov po skoraj enaki ceni, kot so sicer v veljavi pri gostovanju v omrežjih operaterjev v državah območja Evropske unije. Mobitelovi uporabniki lahko sicer med gostovanjem v Južnoafriški republiki gostujejo v omrežjih vseh treh tamkajšnjih mobilnih operaterjev.

Poleg tega se lahko Mobitelovi uporabniki odločijo še za možnost dodatnih prihrankov in izberejo storitev Komunikator. Z njo lahko tudi v tujini komunicirajo po cenah, ki veljajo v domačem, Mobitelovem omrežju, koristijo zakupljene minute, sporočila SMS in MMS, uporabljajo videotelefonijo, hkrati pa ohranijo svojo klicno številko. Storitev Komunikator omogoča izjemne prihranke, za delovanje pa potrebuje primeren pameten mobilnik oziroma prenosnik ter internetno povezavo.

Mobitel je edini slovenski mobilni operater s tovrstno storitvijo.

Več o možnostih izjemnih prihrankov je objavljeno na naslovu: http://www.mobitel.si/storitve/komunikator.aspx. Več informacij o Mobitelovi ponudbi pa je na voljo v Mobitelovih centrih in na spletnem mestu družbe www.mobitel.si.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.