O-STA

Športni eko mobilnik PUMA Phone premierno pri Mobitelu

Ljubljana, 8. junij 2010 - Mobitel je zopet poskrbel za ekskluzivno novost na domačem trgu. Zmogljiv in izjemno privlačen mobitel PUMA Phone s solarnimi celicami in aplikacijami za športnike ter rekreativce je kot nalašč za vse, ki so radi v središču dogajanja, cenijo prosti čas, zabavo in šport. V Mobitelovi cenovno ugodni akcijski ponudbi že od srede, 9. junija 2010, dalje. Vsak kupec PUMA Phone prejme tudi majico PUMA.

Mobitel tudi v mesecu nogometa predstavlja ekskluzivne novosti na slovenskem trgu mobilnih telekomunikacij.

Privlačen in zmogljiv športni mobilnik PUMA Phone bo v Mobitelovi ponudbi na voljo od srede, 9. junija 2010, dalje. S privlačnim oblikovanjem in vrsto zanimivih športno-rekreativno obarvanih aplikacij bo PUMA Phone pritegnil pozornost, obenem pa zadovoljil tudi tehnološke in stilske navdušence. K temu dodajmo še vgrajene solarne celice, ki skrbijo za okolju prijazno, hkrati pa priročno polnjenje baterije.

PUMA Phone zaznamuje velik zaslon na dotik, s senzorjem bližine, orientacije in zasuka zaslona, ob številnih funkcijah pa omogoča enostavno in pregledno, uporabnikom prijazno navigacijo. Z megabitnim prenosom podatkov HSPA zagotavlja nemoteno uporabo svetovnega spleta, Facebooka, mobilnega Planeta in seveda dodatnih PUMA vsebin. Kar zadeva multimedijskih vsebin PUMA Phone omogoča videotelefonijo, kamero, ločljivosti 3,2 milijona pik, glasbeni predvajalnik in radio FM, pošiljanje sporočil MMS in e-pošte. Poleg navedenega pa še Bluetooth in USB-povezljivost ter GPS, 64 MB spomina in razširitveno spominsko mesto. V Mobitelovi ponudbi je tudi pestra ponudba pomnilniških kartic za mobilnike in digitalne fotoaparate.

Njegova posebnost so skrbno razvite PUMA aplikacije, namenjene športnim aktivnostim, preživljanju časa na prostem in zabavi. Tako so poleg štoparice na voljo PUMA GPS-aplikaciji za tek in kolesarjenje, digitalni kompas ter zabavne PUMA aplikacije, ki omogočajo nekoliko drugačno uporabniško izkušnjo. Solarne celice na hrbtni strani mobitela pa poskrbijo ne le za dodatno napajanje s sončno energijo, temveč tudi za posrečen in sodoben videz. Sicer mobitel PUMA Phone smisel za detajle in domiselnost pokaže tudi z vrsto drugih lastnosti, kot je na primer zvočnik, skrit v Pumin logotip.

Družba Mobitel ponuja PUMA Phone v ekskluzivni akcijski ponudbi, in sicer v ponudbi Povezani 44 in 77 za 99 EUR, Povezani 33 in 55 za 149 EUR ter v splošni naročniško-prodajni akciji za 199 EUR. Pri tem velja vezava za 24 mesecev. Vsak kupec PUMA Phone pri Mobitelu bo prejel tudi majico PUMA.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo v Mobitelovih centrih in na spletnem mestu družbe www.mobitel.si.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.