O-STA

Megabitni mobilni internet v nogometni podobi

Ljubljana, 8. junij 2010 - Mobitel je v mesecu nogometa v svojo ponudbo uvrstil nogometno zaznamovan megabitni podatkovni modem. Pazite le, da ga ne zamenjate z žogo. Modem USB Huawei E2010 ima prav posebno ohišje v obliki nogometne žogice, v notranjosti pa skriva zmogljivo tehnologijo HSPA, ki v Mobitelovem omrežju omogoča megabitne hitrosti dostopa do interneta.

Še nekaj dni nas loči do začetka največjega športnega dogodka leta. V Mobitelu, kot uradnemu mobilnemu operaterju slovenske nogometne reprezentance, so se odločili svojo ponudbo popestriti tudi z edinstvenimi mobilnimi napravami. Tako lahko vsi, ki želijo hiter in zanesljiv mobilni internet, izberejo podatkovni modem USB Huawei E2010. Nahaja se v središču majhne nogometne žoge in podpira megabitne prenosne hitrosti v Mobitelovem omrežju. Signal omrežja Mobitel 3,5 G, ki omogoča najbolj zmogljiv mobilni internet v Sloveniji, sedaj pokriva že skoraj 75 % prebivalstva, kar je Mobitel dosegel z vzpostavitvijo skoraj 600 sprejemno-oddajnih lokacij po Sloveniji.

Družba Mobitel ponuja modem Huawei E2010 v akcijski ponudbi, in sicer v ponudbi Instant Internet Start za 45 EUR ter Instant Internet neomejeno za 25 EUR. Pri tem velja vezava za 24 mesecev.

Paket Instant Internet Start v mesečni naročnini 19 EUR zajema mesečni prenos 5 GB podatkov v Mobitelovem omrežju, paket Instant Internet neomejeno pa za 29 EUR ponuja neomejeno brskanje po spletu, saj je tudi po preseženih 20 GB mesečno v Mobitelovem omrežju do konca meseca še vedno možen internetni dostop s hitrostmi, ki jih podpira tehnologija UMTS (384 kb/s v smeri proti uporabniku ter 64 kb/s v obratni smeri).

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo v Mobitelovih centrih in na spletnem mestu družbe www.mobitel.si.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.