O-STA

SP v nogometu na SiOL TV v tehniki HD - za vsak gol obrok manj

11. junij - Telekom Slovenije bo uporabnikom SiOL TV v času svetovnega prvenstva v nogometu ponudil nogometne vsebine v visoki resoluciji. V tem času tudi zanimiva ponudba za nove naročnike - kolikor golov slovenske reprezentance, toliko obrokov manj ob nakupu televizorja ali prenosnika iz nove ponudbe.

Telekom Slovenije je že v času zimskih olimpijskih iger svojim uporabnikom SiOL TV ponudil program TV SLO 2, ki je prenašala olimpijske prireditve, v HD različici (Slovenija HD). Tudi v času svetovnega prvenstva v nogometu v Južni Afriki bodo lahko uporabniki SiOL TV, ne glede na naročen paket, vsebine Slovenija HD spremljali na svojih televizorjih.

Uporabniki na optični povezavi bodo Slovenija HD našli na programskem mestu 207, uporabniki na xDSL povezavah pa na programskem mestu 199. Pri slednjih je za spremljanje Slovenija HD pogoj, da imajo uporabniki naročeno spremljanje dveh hkratnih televiziji, kar lahko uredijo brezplačno v klicnem centru Telekoma Slovenije na številki 080 1000.

Telekom Slovenije sicer od 18. maja do 16. julija novim naročnikom SiOL storitev ob nakupu LCD televizorja ali prenosnika nudi tudi posebno akcijo. Poleg cenovno ugodnega nakupa bodo lahko uporabniki plačali toliko obrokov za nakupljen aparat manj, kolikor golov bo naša reprezentanca dala na svetovnem prvenstvu. Veljajo samo goli dani v rednem delu tekme (torej brez podaljškov in enajstmetrovk po podaljških).

Dodatne informacije: Darinka Pavlič Kamien, vodja službe za odnose z javnostmi, Telekom Slovenije, tel.: 01 234 19 68, e-pošta: darinka.pavlic-kamien@telekom.si