O-STA

Vroče povezani: s Samsungom Galaxy S do MINI One

Ljubljana, 8. september 2010 - Ob nakupu ali s spoznavanjem mobitela Samsung Galaxy S lahko Mobitelovi naročniki pridobijo posebno ugodnost pri nakupu vozila MINI One. V skupni akciji Vroče povezani so namreč družbe Mobitel, Samsung in BMW Group Slovenija združile dva izjemna izdelka, pisana na kožo sodobnega človeka - pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S, ki prinaša povsem novo uporabniško izkušnjo, ter prenovljeni MINI One.

Družbe Mobitel, Samsung in BMW Group Slovenija so pripravile skupno akcijo Vroče povezani, ki združuje trenutno dva najbolj vroča izdelka na trgu - pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S in vozilo MINI One. Tako ob nakupu elegantnega in tehnološko naprednega mobitela Samsung Galaxy S v Mobitelovi akcijski ali redni ponudbi uporabniki v Mobitelovih centrih in pri pooblaščenih zastopnikih prejmejo poseben kupon. Ta jim omogoča nakup avtomobila MINI One po še posebej vroči ceni.


V akciji Vroče povezani lahko vsi, ki so pridobili kupon, vozilo MINI One kupijo s finančnim leasingom 60 obrokov po 240 EUR mesečno, brez pologa, medtem ko redna cena zanj znaša 19.328 EUR (navedene cene vključujejo DDV). Za nakup vozil pod posebno ugodnimi pogoji finančnega leasinga se lahko odločijo vse do 31. 12. 2010 oz. do prodaje zalog mobilnih telefonov Samsung Galaxy S in/ali vozil MINI One, v primeru da so zaloge prodane pred 31. 12. 2010.

Nakup mobilnika Samsung Galaxy S ni pogoj za pridobitev kupona: vsi obiskovalci Mobitelovih centrov se lahko z omenjenim mobitelom pobliže seznanijo in na njem odigrajo avtomobilsko igrico Asphalt5, s čimer si prav tako zagotovijo kupon akcije Vroče povezani. Akcija Vroče povezani je namenjena tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom in samostojnim podjetnikom.

Mobitel Samsung Galaxy S je izjemno zmogljiv pametni mobilnik v Mobitelovi ponudbi. Združuje kakovost, napredno tehnologijo, učinkovitost, inovativnost in najnovejše trende. Uporabnikom je z Izbiro NAJNAJ na voljo v paketih Super/Mega, Opti Povezani in s posebnim paketom Vroče povezani za samo 1 EUR, z vezavo za 24 mesecev. Aparat je na voljo tudi v drugih paketih in po drugih pogojih (Super/Mega Povezani, Opti Povezani, Splošna akcija).

Prikupni avtomobil MINI One je s septembrom 2010 na trgu v prenovljeni različici. Poleg prepoznavnega videza in za MINI značilnega gokart občutka vožnje ga odlikujeta še prijaznost do okolja z majhnimi izpusti CO2 ter varčna poraba goriva. V akciji Vroče povezani je na voljo v rdeči in beli barvi, medtem ko je notranjost vozila MINI v klasični črni barvi. Vozila so opremljena s klimatsko napravo, dinamičnim nadzorom stabilnosti, Bluetooth pripravo s prostoročno pripravo z USB-priključkom ter radiom MINI Boost CD.

Podrobnosti glede akcije Vroče povezani uporabniki izvedo in tudi formalnosti uredijo v Mobitelovih centrih in pri Mobitelovih zastopnikih, medtem ko naročilo vozila MINI One opravijo pri prodajalcu vozil MINI, Malgaj Ljubljana.

Več informacij je skupaj s pogoji akcije na voljo na spletnih straneh www.mobitel.si in www.MINI.si.