O-STA

Danes se začenja še 3. prijavni rok za vpis v dodiplomske študijske programe

Koper, 1. oktobra 2010 - Prejšnji teden so bili objavljeni rezultati izbirnega postopka drugega prijavnega roka za vpis v dodiplomske študijske programe, tako se zaključujejo vpisi za študijsko leto 2010/2011. Danes pa bo objavljen še zadnji - tretji prijavni rok, ki bo trajal do 5. oktobra 2010. Na Fakulteti za management Koper je še nekaj prostih mest, zato kandidate ter kandidatke vabijo k vpisu. Študirajte v spodbudnem okolju v Kopru, Celju ali Škofji Loki!

Fakulteta za management Koper Univerze na Primorskem objavlja prosta vpisna mesta za vpis v dodiplomske študijske programe, redni študij, razpisana v tretjem prijavnem roku, od 1. do 5. oktobra 2010, in sicer za:

  • univerzitetni študijski program MANAGEMENT (Koper in Celje)
  • visokošolski strokovni študijski program MANAGEMENT (Koper in Škofja Loka)
  • visokošolski strokovni študijski program MEDNARODNO POSLOVANJE (Koper in Celje)

Tretji prijavni rok - kandidati naj bodo pozorni na spremembe v prijavnih postopkih glede na lansko leto v zvezi s tretjim prijavnim rokom, v katerem bodo visokošolski zavodi, na katerih ostanejo prosta mesta tudi po izteku drugega roka, lahko vpisovali samo kandidate, ki so oddali prvo ali drugo prijavo in se v izbirnem postopku niso uvrstili v nobenega od v prijavi naštetih študijskih programov. Tretji prijavni rok traja od 1. do 5. oktobra 2010. Novost letos je tudi enotni vpisni obrazec Tretja prijava za vpis v 1. letnik v študijskem letu 2010/11 (obrazec DZS, 1,71/3). V zvezi s tem izpostavljajo na UP FM tudi razpis za vpis v akreditirane dele študijskih programov UP FM.

Podiplomski študijski programi UP FM

Prav tako do 5. oktobra 2010 pa je možna še prijava za vpis v magistrska študijska programa druge stopnje Management (Koper, Celje in Škofja Loka) in Ekonomija in finance (Koper in Škofja Loka).