O-STA

Mobitel in Samsung ponovno podprla organizacijo Europa Donna

Donacija za posodabljanje medicinske opreme - 10 EUR za vsak prodani mobilnik - ekskluzivna, posebna izvedba mobitela Samsung Monte "Pink Ribbon"

Ljubljana, 7. oktober 2010 - Družba Mobitel skupaj s Samsungom letos ponovno podpira humanitarno organizacijo Europa Donna pri zbiranju sredstev za posodabljanje medicinske opreme. Samsung in Mobitel bosta v ta namen skupaj namenila 10 EUR za vsak prodani mobitel Samsung Monte "Pink Ribbon", posebne izvedbe mobilnika v ekskluzivni količini 1.000 mobitelov.

Mobitel in Samsung sta se pridružila humanitarni akciji organizacije Europa Donna z namenom zbiranja sredstev za nakup medicinske opreme, ki bo izboljšala bivalne razmere in zagotovila uspešnejše zdravljenje onkoloških bolnikov v Celju, Mariboru, Novi Gorici in Ljubljani. Samsung in Mobitel sta v okviru akcije pripravila posebno različico zmogljivega mobitela Samsung Monte v izvedbi "Pink Ribbon". Privlačen mobitel v omejeni količini 1.000 mobilnikov je na voljo ekskluzivno pri Mobitelu, podpira omrežja UMTS/HSDPA, s tem tudi hitri dostop do potisne e-pošte, svetovnega spleta ter družabnih omrežij, kot je Facebook, stranska vrstica Widget pa omogoča še lažje upravljanje z mobitelom in vsebinami. Z njim lahko enostavno pregledujete priponke v Wordu, Excelu in Adobe PDF, poslušate glasbo ter zajemate video in foto posnetke, pri čemer kamera pri fotografiranju zaznava obraz in nasmeh. Omogoča povezljivost WLAN, na voljo pa je 200 MB spomina, ki ga lahko s pomnilniško kartico še povečate.

Mobitel Samsung Monte "Pink Ribbon" je ob sklenitvi naročniškega razmerja Super ali Mega Povezani na voljo za samo 9 EUR, Opti Povezani za 49 EUR ter v splošni akciji za 89 EUR, z vezavo za 24 mesecev. Mobitel in Samsung bosta za vsak prodani mobitel Samsung Monte "Pink Ribbon" skupaj namenila 10 EUR organizaciji Europa Donna.

V organizaciji Europa Donna so podpore Samsunga in Mobitela veseli. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna: "V naši organizaciji si izjemno prizadevamo, da vsako priložnost izkoristimo za osveščanje o nevarnosti bolezni, kot je rak dojk. Vesela sem, da nam pri tem ob strani stojijo naši dragoceni partnerji, med njimi tudi družbi Mobitel in Samsung, in nam pomagajo pri zbiranju še tako potrebnih sredstev. Mobitel Samsung "Pink Ribbon," s prodajo katerega nam bodo pomagali tudi letos, pa je med drugim postal tudi zaščitni znak rožnatega oktobra, meseca boja proti raku dojk!"

Mobitel in Samsung sta podprla tudi dobrodelni Tek in hojo za upanje v Ljubljani in Mariboru.

Dodatne informacije:

Simon Šketa, Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si

Bernard Purkart, Samsung Electronics Austria GmbH, tel. 041/764 900, e-pošta: b.purkart@samsung.com

Ada Goriup, Europa Donna, Slovensko združenje za boj proti raku dojk, tel. 031 616 616, e-pošta: europadonna@europadonna-zdruzenje.si