O-STA

Samsung Galaxy TAB že pri Mobitelu

Sporočilo za medije

Ljubljana, 8. november 2010 - Mobitel je v ponudbo uvrstil vrhunski multimedijski tablični komunikator Samsung Galaxy TAB. Privlačen in izjemno zmogljiv Samsung Galaxy TAB je pri Mobitelu v posebni ponudbi na voljo že od 99 evrov naprej.

Mobitel je v ponudbo uvrstil izjemno zmogljiv multimedijski tablični komunikator Samsung Galaxy TAB. Zanj je pripravil tudi Android aplikacijo Mobilna TV, ki je na voljo tudi za ostale mobitele s tem operacijskim sistemom. Samsung Galaxy TAB bo v prihodnosti predstavljal tudi eno izmed prvih platform za ogled digitalnih izdaj slovenskih medijev, omogoča pa tudi dostop do izjemne količine programske opreme v Android Market. Poleg tega bo kupcem Samsung Galaxy TAB pri Mobitelu na voljo tudi Samsungova prodajalna aplikacij, svojo platformo za digitalno distribucijo programske opreme pa je zagotovil tudi Mobitel. Prva aplikacija za naprave z Android OS, ki je dostopna s prenosom s portala Planet, je prav Mobilna TV.

Ob tej priložnosti velja omeniti tudi posnetke visoke ločljivosti nHD, ki so že na voljo na mobilnem Planetu, njihovo število pa bo v prihodnje naraščalo. S tem želijo pri Mobitelu zagotoviti vrhunsko multimedijsko izkušnjo na naprednih napravah z visoko ločljivim zaslonom, med njimi je tudi Samsung Galaxy S, ki ga je Mobitel na slovenskem trgu predstavil premierno.

Samsung Galaxy TAB bo na voljo v Mobitelovi prodajni mreži v posebni ponudbi, skupaj z naročniškim paketom za zmogljiv Mobitelov mobilni internet, ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev. Izhodiščna cena Samsung Galaxy TAB pri Mobitelu bo znašala 99 EUR, ob sklenitvi/podaljšanju paketa Internet neomejeno in z Izbiro NAJNAJ za 20 EUR mesečno. Paket Internet neomejeno vsebuje neomejen dostop do Mobitelovega mobilnega interneta, s tem pa bodo uporabniki Samsung Galaxy TAB deležni odlične uporabniške izkušnje, slednje pa bodo deležni tudi na svojih prenosnikih, računalnikih in drugih napravah z WiFi-vmesnikom. Samsung Galaxy TAB bo namreč lahko deloval tudi kot WiFi-vstopna točka, s povezavo v mobilni internet. Na ta način bodo lahko Mobitelovi naročniki z uporabo enega naročniškega razmerja in ene naročnine do interneta dostopali preko več naprav.

Samsung Galaxy TAB bo na voljo tudi v ostalih podatkovnih paketih, vse cene in pogoji nakupa pa bodo objavljeni na Mobitelovi spletni strani.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je objavljenih na spletnih straneh www.mobitel.si in tehnik.mobitel.si, v Mobitelovih centrih ter v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.