O-STA

SafeNet predstavlja naslednjo generacijo varnih platform za nove PKI aplikacije in virtualna okolja

Novi strojni varnostni modul Luna SA 5.0 ponuja dodatno zaščito in desetkratno zmogljivost

BALTIMORE--(BUSINESS WIRE)-- SafeNet, Inc., vodilni svetovni proizvajalec informacijske zaščite, je danes začel prodajati svoj strojni varnostni modul (HSM) Luna SA 5.0 za naslednjo generacijo PKI(infrastruktura javnih ključev) ter za oblačna in virtualna okolja. Naslednja generacija HSM omogoča izboljšane zmogljivosti in napredno zaščito, saj je občutljiva ključna zaščita vgrajena še globlje v strojno opremo SafeNetovega lastnega ASIC kriptografskega procesorja, ki ne dovoljuje vdiranja.

"Strojne varnostne module (HSM) so od nekdaj uporabljali v poslovnem svetu za zaščito PKI, plačil in transakcij," pravi Eric Ouellet, podpredsednik pri oddelku za varno poslovanje Gartner, Inc. "Ker se tehnologije spreminjajo, organizacije pa začenjajo uporabljati virtualna in oblačna okolja, morajo poskrbeti tudi za zaščito privatnih informacij. Predvidevamo, da bodo podjetja uporabljala HSM za zaščito podatkov z novimi tehnologijami."

SafeNetov Luna SA 5.0 HSM se odlikuje po resnično strojno zasnovanem upravljanju z gesli znotraj zelo deljene platforme. Z zavarovanjem virtualnih in oblačnih aplikacij pa je Luna SA 5.0 HSM sedaj še prvi sistem, ki ponuja enako dobro zaščito, kot je tista znotraj podjetja. SafeNetove Luna HSM se uporablja za zavarovanje infrastrukture javnih ključev, ki podpira eInvoicing, napredno merilno infrastrukturo, zaščiteno proizvodnjo in ostale PKI naslednje generacije.

"Danes naši partnerji in stranke bolj kot kadarkoli iščejo možnosti za izboljševanje zaupanja v svoje aplikacije tako, da vgrajujejo digitalne podpise in upravljanje z gesli v svoje platforme naslednje generacije," pravi Mark Yakabuski, direktor upravljanja s proizvodi pri SafeNetu. "Da bi zadovoljili tem potrebam, SafeNetov Luna SA 5.0 z boljšimi zmogljivostmi in boljšo zaščito kot katerikoli drug HSM na trgu omogoča strankam, da izpolnjujejo zahteve certifikatov - sedaj pa to dovoljuje še na področju virtualnih okolij."

Luna SA 5.0 ponuja način, ki je lahko dosegljiv in izravnava nalaganje ter s tem omogoča, da se enote združujejo v logične nize. To prinaša zanesljivost in zmogljivost, ki jo organizacije potrebujejo pri virtualni infrastrukturi. Z novo platformo lahko organizacije znižajo stroške pri tradicionalnem in virtualnem poslovanju tako, da administracija in upravljanje delujeta z daljave. SafeNet je vodilni v HSM industriji s skoraj 100.000 HSM platformami prodanimi po svetu v več kot 100 državah. Da bi izvedeli več o SafeNetovem Luna SA 5.0, si oglejte SafeNet Luna SA.

O SafeNet, Inc.

SafeNet, ki je bil ustanovljen leta 1983, je vodilno podjetje za izdelavo informacijske zaščite na svetu. SafeNet varuje najdragocenejše premoženje svojih strank, tudi identitete, transakcije, komunikacije, podatke in programsko licenciranje, skozi celoten življenjski krog podatkov. Več kot 25.000 strank, tako privatnih podjetij kot vladnih agencij v več kot 100 državah, zaupa svoje informacije SafeNetu.

©2010 SafeNet, Inc. Vse pravice pridržane. SafeNet je registrirana blagovna znamka SafeNet, Inc. Vsa ostala imena produktov in znamk, ki so omenjena v tem dokumentu so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke njihovih lastnikov.

Galerija fotografij in večpredstavnih vsebin je dosegljiva na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6512697&lang=en

Kontakti

SafeNet, Inc.
Amanda D Curtis, 443-327-1276
amanda.curtis@safenet-inc.com

To sporočilo za javnost in večpredstavnostne vsebine si lahko ogledate na:
http://www.businesswire.com/news/home/20101116005594/en