O-STA

SafeNet poenostavil proces integracije upravljanja licenc in pravic za programsko opremo - trajanje vključitve na trg za oblake se skrajšuj

12. julij 2011, 12:30 UTC

Oblake SafeNet Sentinel® Cloud Services zdaj podpira platforma Dell Boomi AtomSphere za povezljivost s podpornimi aplikacijami, vključno z avtomatizacijo upravljanja odnosov s strankami (CRM), načrtovanja poslovnih virov (ERP), izstavljanja računov in marketinga

BALTIMORE--(BUSINESS WIRE)-- SafeNet, Inc., eno vodilnih podjetij v informacijski varnosti, je naznanilo, da storitev Sentinel Cloud zdaj podpira tudi platforma za integracijo spletnih oblakov Dell Boomi AtomSphere, kar omogoča ponudnikom spletnih oblakov, da enostavno povežejo svoje obstoječe sisteme na računalnikih ali oblakih s SafeNetovimi storitvami za upravljanje licenc in pravic. Ta možnost pospešuje vključevanje na trg za ponudnike storitev v oblaku, kot so programska oprema kot storitev (SaaS), platforma kot storitev (PaaS) in druge, tako da znatno skrajša čas, ki je potreben za integracijo upravljanja licenc za programsko opremo in pravic v poslovne procese.

Dell Boomi AtomSphere je spletna platforma kot storitev za integracijo dveh ali več programov kot storitev ali aplikacij na računalniku. Preko nove povezave v platformi AtomSphere, se lahko SafeNetova rešitev za upravljanje licenc in pravic Sentinel Cloud Services poveže s podpornimi sistemi pogostih ponudnikov avtomatizacije CRM, ERP, izstavljanja računov in marketinga.

"Zmožnost ne le oblikovati in enostavno prilagajati kompleksne kataloge storitev, ampak tudi nadzirati dostop do ponudbe in uporabo ukrepov, je ključnega pomena za strategijo unovčevanja vsakega ponudnika storitev v oblaku,," je povedal Rick Nucci, tehnološki direktor podjetja Dell Boomi. "Ponudniki storitev v oblaku se zanašajo na platformo Boomi AtomSphere, da poenostavi poslovne procese, ki poganjajo njihovo ponudbo storitev v oblaku z zagotavljanjem, da vsi ključni sistemi med seboj komunicirajo, vključno s svojimi storitvami za upravljanje licenc in pravic, kot je Sentinel Cloud. Naša povezava s SafeNetom je še en korak v smeri poenostavljanja integracije, ki je povezana z zagotavljanjem storitev v oblaku."

Sentinel Cloud je edina zaključena in preverjena rešitev za unovčenje programske opreme v oblaku. Četrt stoletja SafeNeta pri nudenju prvovrstnih rešitev za upravljanje licenc in pravic za programsko opremo ponudnikom storitev v oblaku zagotavlja hiter in enostaven proces za izgradnjo raznolikih katalogov storitev, avtorizacijo in skrb za uporabniški dostop, merjenje uporabe storitve in takojšnje prilagajanje ponudbe storitev novim in razvijajočim se priložnostim na trgu. Samo s SafeNetovimi storitvami Sentinel Cloud Services lahko založniki programske opreme uspešno pakirajo, dostavijo in upravljajo z vsako aplikacijo v oblaku, ki so jo dostavili na osebni ali prenosni računalnik ali na mobilno napravo.

"Integracija upravljanja licenc in pravic za programsko opremo v obstoječe podporne sisteme je bila v preteklosti zapleten proces tako za ponudnike programske opreme kot tudi storitev v oblaku - je draga, zamudna in lahko znatno poveča trajanje vključevanja na trg," je dejal Chris Holland, podpredsednik SafeNeta za storitve v oblaku. "SafeNetova povezava s platformo Dell Boomi AtomSphere odpravlja te težave v času, ko je trajanje vključevanja na trg postalo absolutno ključnega pomena, ker toliko ponudnikov mrzlično dela na selitvi svojih aplikacij v oblak."

Dodajanje SafeNetovih storitev Sentinel Cloud Services v platformo Boomi AtomSphere ponudnikom programske opreme in storitev v oblaku omogoča, da:

· poenostavijo proces integracije pridobivanja licence, da se zmanjšajo stroški in trajanje vključevanja na trg,

· odpravijo prihodnje obremenitve integracije s podpiranjem drugih ponudnikov, ki so povezani s platformo Dell Boomi AtomSphere.

SafeNetov portfelj rešitev Sentinel Software Monetization založnikom programske opreme nudi izdelke in storitve, ki jim uporabniki najbolj zaupajo, za varovanje programske opreme ter upravljanje licenc in pravic za aplikacije nameščene na računalnik, vgrajene ali v oblaku. Za več informacij obiščite www.safenet-inc.com/sentinel, www.sentinelcloud.com in http://www.licensinglive.com.

O SafeNet, Inc.

SafeNet, ki je bil ustanovljen leta 1983, je eno od vodilnih podjetij na svetu v informacijski varnosti. SafeNet varuje najbolj dragoceno premoženje svojih strank, vključno z identiteto, transakcijami, komunikacijo, podatki in licencami za programsko opremo skozi celotno življenjsko dobo podatkov. Preko 25.000 strank od gospodarskih družb do vladnih agencij v preko 100 državah svoje potrebe po varstvu podatkov zaupa podjetju SafeNet.

Kontakt

SafeNet, Inc.
Odnosi z javnostmi:
Amanda D Curtis, 443-327-1276
amanda.curtis@safenet-inc.com

Vir: SafeNet, Inc.

Izjavo za javnost si v izvirniku lahko ogledate na:
http://www.businesswire.com/news/home/20110712005186/en