O-STA

Novosti v ponudbi Instant Internet

Ljubljana, 23. november 2010 - Mobitel je ponudbo zmogljivih rešitev mobilnega interneta nadgradil z novim prenosnikom in netbookom z vgrajenim modemom za Instant Internet proizvajalcev Lenovo in HP. Izhodiščna akcijska cena netbooka Lenovo S10-3 v posebni ponudbi pri Mobitelu znaša zgolj 69 EUR.

Mobitel je svojo ponudbo zmogljivih rešitev mobilnega interneta obogatil z dvema novima prenosnikoma, ki imata vgrajen tudi modem za Instant Internet. Od torka, 23. novembra 2010, dalje lahko obstoječi in novi Mobitelovi naročniki izbirajo tudi med privlačnim in zmogljivim netbookom Lenovo S10-3 ter prenosnikom HP ProBook 6550b.

Netbook Lenovo S10-3 v Mobitelovi ponudbi omogoča megabitni mobilni internet, v posebni Mobitelovi ponudbi pa znaša izhodiščna cena izjemno ugodnih 69 EUR, kupci pa bodo v tej posebni ponudbi deležni tudi neomejenega Mobitelovega mobilnega interneta, ki zagotavlja najboljšo pokritost na slovenskem trgu ter visoke hitrosti prenosa podatkov.

Druga novost v Mobitelovi ponudbi je zmogljiv prenosnik HP ProBook 6550b, namenjen zahtevnejšim uporabnikom. Izhodiščna cena slednjega znaša 299 EUR. Posebna ponudba prav tako omogoča tudi neomejen mobilni internet v Mobitelovem omrežju.

Cene veljajo ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je objavljenih na spletnih straneh www.mobitel.si in tehnik.mobitel.si, v Mobitelovih centrih ter v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.