O-STA

Mobitel ponudil nakup izdelkov na obroke brez obresti

Ljubljana, 7. december 2010 - Mobitel je svojim naročnikom omogočil novo ugodnost, možnost nakupa izbranih izdelkov na obroke in brez obresti. Nova ugodnost velja za izbrane izdelke, po katerih je še posebej izrazito povpraševanje uporabnikov, in je še kako aktualna v času decembrskih nakupov.

Mobitel je pripravil posebno ponudbo, s katero je svojim naročnikom omogočil obročni nakup mobilnih telefonov in komunikacijskih naprav brez obresti. V posebni ponudbi so na voljo različni sodobni mobiteli, prenosniki in komunikacijske naprave, ki so za uporabnike še posebej zanimivi, Mobitelovi naročniki pa lahko poleg cenovno ugodnega nakupa visoko kakovostnega izdelka izkoristijo še dodatno prednost, možnost obročnega odplačevanja.

Možnost obročnega nakupa izbranega izdelka velja ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja v Splošni naročniško-prodajni akciji, Opti, Super, Mega Povezani oziroma enega izmed podatkovnih paketov Instant Internet ali po redni ceni, če njegova cena presega 110 EUR (cena z DDV). Najmanjši znesek obroka znaša 10 EUR, znesek prvega obroka pa se poravna ob sklenitvi pogodbe za obročni nakup. Pri tem se naročnik lahko odloči za najmanj 3 in največ 11 obrokov.

Količina zalog mobitelov in drugih naprav v posebni ponudbi izdelkov z obročnim plačilom je omejena. Izbrani izdelki so predstavljeni v Mobitelovem katalogu in na spletnem mestu družbe www.mobitel.si, v zavihku Na obroke.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je objavljenih na spletnih straneh www.mobitel.si, v Mobitelovih centrih ter v Centru za pomoč naročnikom na brezplačni številki 041 700 700.