O-STA

Novi zmogljivi mobilniki Nokia že pri Mobitelu

Ljubljana, 23. december 2010 - Mobitel je ponudbo naprednih mobilnikov razširil s težko pričakovano novostjo, mobitelom Nokia N8. Hkrati se začenja premierna prodaja privlačnega in zmogljivega mobilnika Nokia C5-03 z velikim zaslonom na dotik in bogatimi multimedijskimi zmogljivostmi.

Nokia N8 pri Mobitelu

Nokia N8 pri Mobitelu združuje nekatere izmed najbolj naprednih rešitev v mobilnih telekomunikacijah. Velik na dotik občutljiv zaslon AMOLED ponuja razmerje prikaza 16:9 in ločljivost nHD. Vgrajena multimedijska podpora in objektiv Carl Zeiss zagotavljajo zajem fotografij izjemno visoke ločljivosti 12 megapik ter videa visoke ločljivosti 720p pri 25 sličicah s kakovostnim zvokom v stereo tehniki. Multimedijske vsebine si je možno ogledati tudi na televizorju s prenosom prek povezave HDMI, za odličen zvok pa poskrbi podpora prostorskemu zvoku Dolby Digital Plus.

Zmogljiv mobitel se izkaže tudi kot napreden predvajalnik glasbe in video posnetkov, navigacijska naprava z brezplačnimi Ovi Zemljevidi, komunikator z dostopom do Facebooka, vsebin portala YouTube, podpira tudi predvajanje Flash videa ter celovito uporabo elektronske pošte in takojšnjega sporočanja.

Nokia N8 je zasnovana z mislijo na okolje, uporabljeni materiali so primerni za ponovno uporabo oziroma reciklažo, tudi embalaža izdelka je izdelana iz povsem obnovljivih materialov. Zmogljiva elektronika varčno upravlja s porabo energije, opozarja na odklop napajalnika po končanem polnjenju mobitela, poleg tega pa je priložen energetsko učinkovit polnilnik. Ob vsem tem pa je poskrbljeno tudi za dovršeno oblikovanje in kakovostno ohišje iz anodiziranega aluminija.

Mobitel je Nokio N8 že uvrstil v svojo ponudbo, izhodiščna cena znaša 249 evrov.

Nokia C5-03 v premierni ponudbi pri Mobitelu

Poleg naprednega mobilnega računalnika Nokia N8 je Mobitel predstavil tudi privlačen mobilnik Nokia C5-03. Je aparat, ki zagotavlja naprednost, uporabnost in bogato multimedijsko podporo po ugodni ceni. Dovršen zaslon na dotik ima enako ločljivost kot zaslon v aparatu Nokia N8, prav tako je enako zmogljiv tudi megabitni mobilni internet v Mobitelovem omrežju, ki omogoča bliskovito uporabo različnih računov elektronske pošte, dostop do spletnih storitev in portalov Planet, Siol.net, Facebooka, Twitter, YouTube, MySpace itd. Podprta je tudi navigacija z brezplačnimi Ovi Zemljevidi.

Izhodiščna cena premiernega mobilnika Nokia C5-03 pri Mobitelu znaša 9 EUR. Vse cene veljajo ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev.