O-STA

Čas je za Plan B!

Ljubljana, 18. januar 2011 - Itak je za zaključek trilogije Itak Džafest za vse glasbene ljubitelje in Itakovce poiskal Plan B. Da britanski pevec, raper, igralec in režiser Ben Drew, ki je pred par meseci z nastopom na MTV EMA s svojim talentom osvojil še zadnji delček Evrope, ni plan b Itak Džafesta, temveč edini pravi zaključek glasbene trilogije, bo dokazal 19. februarja v Kinu Šiška na svojem premiernem koncertu v Sloveniji! Vstopnice bodo na prodaj od srede, 19. januarja, dalje.

Ben Drew, bolje poznan kot Plan B, je svetu dokazal, da ni samo jezni raper, ki so ga po izidu kritiško priznane prve plošče Who Needs Actions When You Got Words leta 2006 okronali za britanskega Eminema, da ni samo soul pevec, ki so ga po hitih z najnovejše plošče The Defamation of Strickland Banks, kot so She Said in Stay Too Long, označili za žensko različico britanske soul kraljice Amy Winehouse ter da ni samo uspešen igralec, ki je zaigral ob boku Michael Caina v filmu Harry Brown, niti ne samo režiser, ki je ravno posnel svoj filmski prvenec, temveč da je vse to ... in še več.

"Sem režiser, a ustvarjam filme skozi svojo glasbo - to so filmi za slepe. Samo zaprite oči in poslušajte zgodbo," Ben opiše svoj zadnji album The Defamation of Strickland Banks. Benova zadnja stvaritev ni samo glasbeni album, temveč zgodba, ki jo pripoveduje v besedilih, zvoku in videospotih pesmi. Zgodba The Defamation of Strickland Banks je naracija o izmišljenem Strickland Banksu, 26-letnem soul pevcu iz 70. let, ki ga prevzameta uspeh in slava ter se zaradi lastne prevzetnosti znajde v zaporu za zločin, ki ga ni zagrešil. Do sedaj je Plan B zgodbo o Stricklandu pripovedoval skozi skladbe in videospote, še preden pa bo, kot obljublja Ben, iz videospotov za hite Stay Too Long, She Said, Prayin', Writings On The Wall in Recluse zrežiral musical, bo Sloveniji zgodbo predstavil iz prve roke na ekskluzivnem koncertu finala Itak Džafesta.

V soboto, 19. februarja 2011, Ben Drew z Itakovci in glasbenimi sladokusci v Kinu Šiška ne bo delil le glasbene ekstaze, ki je v zadnjih mesecih kot svež veter zajela Evropo pod imenom Plan B, temveč bo Slovenijo popeljal v soul melodično in hip hop vzdušje na zadnjem delu glasbene trilogije Itak Džafest.

Za Itakovce vstopnice po Itak ceni 25 evrov!

Vstopnice za koncert britanske senzacije Plan B bodo naprodaj od jutri, 19. 1. 2011, dalje. Itakovci si lahko svoje vstopnice priskrbijo po džafest ceni, ki znaša 25 evrov, redna cena vstopnice pa je 39 evrov. Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima ali na spletnem mestu www.eventim.si. Zaradi omejenega števila vstopnic svetujemo, da si svojo vstopnico zagotovite čim prej.

Zvesti uporabniki spletnega mesta itak.si tudi tokrat do brezplačnih vstopnic!

Najbolj zvesti in zagreti uporabniki spletnega mesta www.itak.si imajo še zadnjič priložnost, da 100 Flik zamenjajo za koncertno vstopnico. Več o aktualnem dogajanju najdete na www.itak.si, Facebook strani ITAK in na twitter.com/itak_dzafest.

Vse prošnje za novinarske akreditacije in novinarska vprašanja naslovite na pr@mobitel.si. Rok za oddajo prošenj za novinarske akreditacije za koncert Plan B je 11. februar 2011.