O-STA

Mobitelova ponudba za valentinovo v dvoje

Ljubljana, 2. februar 2011 - Mobitel je s februarjem predstavil prav posebno ponudbo. V okviru valentinove akcije "Za ljubezen sta potrebna dva" je uporabnikom na voljo ugoden nakup dveh sodobnih mobitelov Samsung Champ po akcijski ceni - za eno ceno in z eno naročnino.

Mobitel je s februarjem predstavil posebno ponudbo za letošnje valentinovo. V okviru akcije "Za ljubezen sta potrebna dva" sta na voljo dva sodobna in privlačna mobitela Samsung Champ po še ugodnejši akcijski ceni 69 evrov. Tako so lahko uporabniki ob valentinovem med seboj še bolj povezani, saj za ceno enega mobilnika prejmejo dva, hkrati pa zanju sklenejo le eno naročniško razmerje.

Mobitel Samsung Champ je prikupen in sodoben mobilnik z zaslonom na dotik, ki poleg multimedijskih vsebin, glasbenega predvajalnika in fotokamere ponuja še danes nepogrešljivo e-pošto ter neposredne povezave v družbena omrežja Facebook in MySpace. Za enostavno rokovanje poskrbi uporabnikom prijazen vmesnik Touchwiz Lite, za shranjevanje številnih vsebin pa razširitveni pomnilnik MIcroSD.

Posebna Mobitelova ponudba za valentinovo velja ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja Mobitel GSM/UMTS za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je objavljenih na spletnem mestu www.mobitel.si.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.