O-STA

Zmogljivi mobilnik Nokia C6-01 že pri Mobitelu

Ljubljana, 25. februar 2011 - Mobitel v svoji ponudbi naprednih mobilnikov premierno predstavlja mobitel Nokia C6-01. Ta zmogljiv in eleganten mobitel z zaslonom na dotik je uporabnikom na voljo v Mobitelovi akcijski ponudbi.

Mobitel je kot prvi operater v Sloveniji predstavil zmogljiv mobilni telefon Nokia C6-01 z operacijskim sistemom Symbian^3. To je že tretji mobilnik Nokia z novim operacijskim sistemom Symbian^3 v Mobitelovi ponudbi; predhodna modela sta Nokia N8 in Nokia C7. Za enostavno in pregledno brskanje po menijih in funkcijah poskrbi velik, na dotik občutljiv zaslon. Nemoteno delo izven pisarne zagotovi pregledovalnik dokumentov za Word, Excel, PowerPoint in Adobe Pdf-datoteke, za zabavo in informacije pa Mobitelov megabitni mobilni internet, ki omogoča uporabo elektronske pošte, dostop do spletnih storitev in portalov Planet, Siol.net, Facebook, MySpace, pa tudi storitve Mobilna TV. Uporabnike bo še posebej razveselila kamera, ločljivosti 8 megapik, mobitel Nokia C6-01 pa ima vgrajen tudi kakovosten predvajalnik glasbe in video posnetkov, hkrati pa omogoča snemanje videoposnetkov v HD-ločljivosti. Popotnikom je v pomoč navigacija z brezplačnimi Ovi Zemljevidi za vse regije. Poleg tega se lahko uporabniki za popestritev in personalizacijo mobilnika Nokia C6-01 odločijo za dodatne vsebine, ki jih nudi Ovi trgovina.

Pametni telefon Nokia C6-01 je pri Mobitelu na voljo v črni ali srebrni barvi. In sicer v ponudbi Super in Mega Povezani že za 119 EUR, Opti Povezani in Povezani 55 za 169 EUR ter v splošni naročniško-prodajni akciji za 199 EUR. Vse cene veljajo ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi na www.mobitel.si.