O-STA

Z novimi Paketi A, B, C do brezskrbnih pogovorov

Ljubljana, 1. marec 2011 - Novi Mobitelovi naročniški Paketi A, B, C omogočajo brezskrbne klice v vsa slovenska omrežja. Hkrati z različnimi dodatnimi storitvami naročnikom omogočajo stroškovno še bolj učinkovito komunikacijo. Prehod z obstoječega naročniškega razmerja na izbrani Paket A, B, C je do konca aprila 2011 brezplačen.


Mobitel je uvedel nove naročniške pakete, Pakete A, B, C, ki v cenovno ugodni mesečni naročnini vključujejo določene količine klicev v vsa slovenska omrežja, mobilna in stacionarna. Paketi A, B, C so enostavni in pregledni, Mobitelovim naročnikom pa brez drobnega tiska omogočajo brezskrbno komunikacijo v domačih omrežjih, ne glede na to, koga ali kam kličejo. Poleg tega nudijo možnost ugodnega nakupa sodobnih mobilnih telefonov v okviru Mobitelove akcijske ponudbe.

Naročniki se lahko odločijo za Paket A, ki vključuje 222 minut pogovorov v domačih omrežjih, z mesečno naročnino 19,90 evrov, Paket B nudi 444 minut klicev za 29,90 evrov mesečno, Paket C pa kar 777 minut pogovorov ob naročnini 39,90 evrov. Zakupljene količine veljajo tako za govorne kot video klice. Enostaven pregled stroškov pa zagotavljajo tudi enotne cene poslanih sporočil SMS in MMS ter prenosa podatkov. Klici nad zakupljenimi količinami se obračunajo skladno z veljavnim cenikom.

Naročniki si lahko za še večjo stroškovno učinkovitost izbrani Paket A, B ali C dopolnijo z dodatnimi zakupljenimi količinami sporočil SMS, ki jih nudijo SMS-paketi, ter prenosa podatkov v okviru ponudbe Mobilni Internet. Pri tem je dobro vedeti, da so SMS-paketi naročnikom Paketov A, B, C vse do konca junija 2011 na voljo po polovični ceni.

Naročniki, pravne osebe, si lahko s posebnim dodatkom, imenovanim Klici MPO, zagotovijo brezplačne klice med številkami svoje MPO-skupine. Mesečna naročnina za dodatek znaša le 2 evra za posamezno naročniško razmerje, vključeno v MPO-skupino.

Za Mobitelove naročnike, ki se bodo do konca aprila 2011 odločili za spremembo svojega naročniškega paketa v enega izmed Paketov A, B, C je sprememba paketa brezplačna.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je objavljenih na spletnem mestu www.mobitel.si.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.