O-STA

Posebna ponudba mobitela Nokia C5-03 za naročnike Itak

Ljubljana, 28. marec 2011 - Mobitel je danes, 28. marca, predstavil novost v svoji ponudbi za mlade - mobitel Nokia C5-03, posebej prilagojen Mobitelovim uporabnikom Itak. Nokia C5-03 je sodoben mobilnik s popolnoma prilagodljivim osnovnim zaslonom, ki omogoča številne napredne funkcije, tehnološko inovativnost pa dopolnjujejo dodelana grafična podoba in posebne Itak aplikacije. V Mobitelovi ponudbi za mlade je z uporabo storitve Mobilni Internet

100 MB Premium na voljo za samo 1 EUR.

Mobitel je danes, 28. marca 2011, uporabnikom Itak predstavil novo ugodno ponudbo - mobitel Nokia C5-03, obogaten s privlačnimi Itak aplikacijami in še posebej privlačno grafično podobo. Omenjeni mobitel je namreč na voljo v posebnih barvnih različicah "white aluminium" in "black aluminium", ki sta na voljo le pri Mobitelu. Hkrati pa ima Nokia C5-03 v Mobitelovi ponudbi Itak tudi posebej prilagojeno programsko opremo z ITAK aplikacijami, ozadjem, melodijo zvonjenja in tonom za prejeta sporočila.

Uporabniki Itak se lahko odločijo za nakup mobitela Nokia C5-03 za samo 1 evro, ob vezavi storitve Mobilni Internet 100 MB Premium za 24 mesecev, ki pa je za naročnike Itak paketov prve tri mesece brezplačna. Sicer pa je mobilni telefon Nokia C5-03 v posebni akcijski ponudbi Itak na voljo za ugodnih 89 evrov.

Nokia C5-03 z velikim zaslonom na dotik, ki je popolnoma prilagodljiv uporabnikovim željam, ponuja preprost dostop do multimedijskih vsebin, e-pošte, spleta ter priljubljenih družabnih spletnih mest, kot sta Facebook in YouTube, ter brezplačno rabo Ovi zemljevidov za vse regije. Poleg kamere, ki omogoča fotografiranje slik z ločljivostjo 5 milijonov pik, nudi še Mobilno TV, glasbeni predvajalnik in GPS, hiter ter nemoten prenos podatkov pa zagotavlja s tehnologijami UMTS/HSDPA/HSUPA in WLAN. Uporabniki lahko prednosti svojega Itak mobitela še bolj izkoristijo z različnimi dodatnimi aplikacijami spletne trgovine Ovi Store. Hkrati posebno Itak uporabniško izkušnjo z Nokio C5-03 zagotavljajo zabavne in uporabne Itak aplikacije, za enkratno vizualno podobo pa poskrbijo ekskluzivni barvni različici mobilnika, Itak ozadje, melodija zvonjenja in ton prejetih sporočil.

Itak Nokia C5-03 je v Mobitelovi ponudbi na voljo le naročnikom Itak paketov, po navedenih akcijskih cenah, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi je na voljo na spletnem mestu družbe www.mobitel.si in na www.itak.si.

Dodatne informacije: Služba za odnose z javnostmi, Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana, tel. 01/47 283 00, e-pošta: pr@mobitel.si.