O-STA

Mobitel Oglaševalec leta 2010

Ljubljana, 31. marec 2011 - Družba Mobitel, ki letos praznuje 20 let svojega delovanja, je na 20. Slovenskem oglaševalskem festivalu (SOF) prejela eminentni naziv Oglaševalec leta 2010. Pred tem je bil Mobitel Oglaševalec leta 1996, 2002, 2003 in 2006. Z največ, kar petimi nazivi Oglaševalec leta, se Mobitel uvršča v sam vrh slovenskih podjetij na področju vrhunskega tržnega komuniciranja v 20-letni zgodovini naše države.

Družba Mobitel je na 20. Slovenskem oglaševalskem festivalu (SOF) prejela eminentni naziv Oglaševalec leta 2010. Naziv oglaševalca leta je odraz izvirnosti in inovativnosti klasičnega in spletnega tržnega nastopa, kreativnosti ter konsistentnosti komuniciranja ter doslednega upoštevanja strokovnih samoregulativnih standardov.

Mobitel je naziv Oglaševalec leta prejel že petič in se tako uvršča v sam vrh slovenskih podjetij na področju konsistentnega vrhunskega tržnega komuniciranja.

Zoran Janko, glavni izvršni direktor Mobitela: "Naziv Oglaševalec leta je pomembna potrditev vrhunskega dela vseh, ki sodelujejo pri nastajanju Mobitelove ponudbe in njene tržno komunikacijske pojavnosti. Najboljši smo tudi zato, ker znamo združiti in preplesti znanje, izkušnje in zavzetost izjemnih strokovnjakov s področij marketinga, tržnega komuniciranja in PR-a. Moja zahvala je še posebej namenjena vodilnim v našem marketingu in prodaji, Danilu Tomšiču, Tomažu Jontesu in Niku Kušarju, kot tudi vsem zavzetim sodelavcem v tržnem komuniciranju."