O-STA

Vabilo na javni podpis pogodb

Občina Tržič je tudi letos pripravila razpis za sofinanciranje dejavnosti mladih s katerim sofinanciramo programe namenjene aktivnemu preživljanju prostega časa mladih, programe izobraževanj mladih ter izvedbo različnih zabavnih, kulturnih, športnih prireditev za mlade.

Za sofinanciranje mladinskih programov so v proračunu Občine Tržič za leto 2011 zagotovljena sredstva v višini 5.000,00 EUR. Na razpis se je v letošnjem letu prijavilo šest organizacij, občina pa bo skupno sofinancirala enajst programov namenjenih mladim.

Vabim vas na skupni podpis pogodb o sofinanciranju dejavnosti mladih, ki bo v ponedeljek, 16. maja 2011, ob 9. uri v mali sejni sobi Občine Tržič.

Kot župan vedno prisegam na neposreden stik z ljudmi in zato si želim srečanja z vami, tako da mi osebno predstavite, kako poteka delo na področju mladinskih dejavnosti, morebitne težave in ovire s katerimi se srečujete ter nakažete možne rešitve. V Tržiču prav gotovo manjka dogodkov, prireditev in dejavnosti za mlade, vendar to lahko spremenite samo mladi sami. Mi kot Občina lahko zagotovimo zgolj sredstva, mladi pa morate dodati svoje ideje, vsebino, mladostno energijo in svežino.